Akkus kompresszor 10 bar 20 V, Toolcraft KLK-118 TAWB-200 TO-6448041

A termék ára: 22.730 Ft

Cikkszám CON_2149347 Kategóriák ,
Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Termékleírás

Akkus kompresszor, 10 bar, 20 V

Magasnyomású abroncs fújás (150 psi / 10 bar)
Gyors leeresztési funkció
Kompakt kivitel

A TAWB-200 sorozatú kompresszor akkuról működő hordozható készülék. Ideálisan alkalmas abroncsok valamint sportfelszerelések felfújására. A maximális lehetséges nyomás 10 bar. Az akkus kompresszor egy manométerrel rendelkezik, ami mutatja az aktuális nyomást. A készülék automatikusan kikapcsol.

A beépített kisnyomású pumpa alkalmas matracokhoz és gumicsónakokhoz. A levegőszívó funkció (vákuum funkció) segít a levegő gyors kieresztésében. A könnyű és kompakt kivitelnek, a kábeltartónak és a praktikus fogantyúnak köszönhetően a kompresszor tárolása és szállítása egyszerű. Három különböző szelep adapterrel szállítjuk autó- és kerékpár abroncsokhoz, labdákhoz, matracokhoz és gumicsónakokhoz.

Műszaki adatok:
Súly: 2 kg · Termék típus: Kompresszor · További műszaki adatok: HVLP: 13 l/perc, 2,4 bar-nál (0,46 SCFM – 35 psi-nél) · Légáteresztés: 235 l/perc (8,3 SCFM) · Tápellátás: Akkuról üzemeltetett · Üzemi feszültség: 20 V/DC · Üzemi nyomás (max.): 10 bar

Szállítás tartalma:
Kompresszor,Nagynyomású tömlő,Presta szelep adapter,Kúpos adapter,Labda szelep adapter,Használati útmutató

Figyelem:
Akku és töltő nélkül szállítjuk.

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Add meg a keresni kívánt termék nevét

Kérdésed van? Írj nekünk!