Bestway MYKONOS LUX rattan hatású fémvázas medence szett 366 x 100 cm FFA 201

A termék ára: 145.950 Ft

Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Termékleírás

Bestway MYKONOS LUX rattan hatású fémvázas medence szett 366 x 100 cm

Ez a Bestway fémvázas medence rattan mintás külső textúrájával az egyik legnépszerűbb fémvázas medence a kínálatunkban. Kényelmes, családi méret, gyorsan felállítható, vízforgatóval együtt szettben kapható.

A Bestway superior medencék új, erősebb és tartósabb acélszerkezetet kaptak, az összeállítás szerszámigénye minimálisra csökkent. Megfelelő karbantartással évekig a család kedvenc medencéje lesz.

Az csővázas medence acélszerkezete tartja a UV védelemmel ellátott belső fóliát. A medence fémvázas szerkezete és a víz nyomása együtt teszik a fólia oldalfalát stabillá és egyenessé. Felállítása gyors és egyszerű.

A medencét sík talajra kell állítani. Alóla a termőréteget (pl. fű) el kell távolítani, és geotextíliával kell védeni a medence alját az esetleg növekedésnek induló növényektől. A vízforgató csatlakoztatása után feltölthető vízzel és használható.

Tulajdonságok:
– Medence mérete: 366 x 100 cm
– 3 rétegű, erősített, rattan hatású, PVC medencetest
– Papírszűrős vízforgatóval
– Létra 100 cm magas medencéhez
– Nem téliesíthető. A szétszedett medencét télen fagymentes helyen kell tárolni.

A fémvázas medence szett tartalma: medence test, létra, vízforgató, szűrőbetét, magyar nyelvű kezelési útmutató

 

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Add meg a keresni kívánt termék nevét

Kérdésed van? Írj nekünk!