Bogyóka Feeder Team BUSA etetőanyag mix 5 kg

A termék ára: 4.625 Ft

Ebből a termékből legalább 15 db elérhető

Cikkszám bogyóka Kategória
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás

Termékleírás

A Bogyóka Feeder Team által sokáig tesztelt és finomított kifejezetten BUSA horgászatához  összeállított rendkívül jól felhősítő etetőanyag.

Kiváló, prémium minőségű etetőanyag

Felhasználási javaslat, tájékoztató!

Kifejezetten busák számára kifejlesztett csalogató anyag optimálisan működjön és csalogató hatását a legjobban fejtse ki, pár dolgot érdemes figyelembe venni felhasználása során!

A víz hőmérséklete, a bekeverés során hozzáadott folyadék mennyisége befolyásolja az anyag “bontási” idejét. Minél melegebb a víz hőmérséklete, annál hamarabb bont a keverék. A mederfenékre csalt busák felkavarják a már ott lévő számukra értékes, tápanyagban gazdag keveréket, ezzel hatalmas “felhőt” képeznek. A csalogató anyag hosszú tesztelésen ment keresztül, bekeverése során nem javasolt semmilyen egyéb anyag, adalék hozzáadása, mivel az már befolyásolja annak tapadását, oldódását, bontási idejét, ezáltal a keverék nem fejti ki maximálisan csalogató hatását.

A keverék felhasználás előtt nem igényel mást csupán 2,5 I vizet vagy tejet. A hozzáadott folyadékot alaposan keverjük el az anyagban, majd azt 3 mm törőszitán törjük át, ezáltal még homogénebb keveréket kapunk, melynek tapadása optimális lesz a mederfenéken történő etetőkosaras horgászathoz. Amennyiben úszós készséggel horgászunk, a keverék hígabbra keverése javasolt. Az etetőkosárba, illetve a köré gyúrt gombócot célszerű erőteljesen megnyomni ezáltal biztos, hogy az a mederfenéken kezd bontani és nem oldódik ki a vízbe érkezéskor azonnal, mert az horgászatunk sikertelenségéhez vezethet. Nyári napokon, az anyag kiszáradásának elkerülése érdekében az elpárolgott nedvességet kevés víz hozzáadásával pótolhatjuk, hogy tapadása minden esetben optimális legyen. Hogy horgászatunk sikeres legyen három dolgot érdemes még figyelembe venni. Helyválasztás, pontosság, megfelelő végszerelék. A prémium csalogatóanyag adott. Amennyiben további információra van szükséged látogass el a Bogyóka Feeder Team (Dunán és Tavakon) facebook csoportunkba, ahol a busa horgászatával kapcsolatban további információkat osztunk meg.

Bogyóka Feeder Team BUSA etetőanyag mix 5 kg
Add meg a keresni kívánt termék nevét

Szeretnél hűségpontokat gyűjteni és azokat kedvezményre váltani?

Partnerünk webáruházában MINDENKI hűségpontot kap a regisztrációért és a vásárlásért!

Regisztrációdért 1000 + 100, első vásárlásodért 500 hűségpontot írnak jóvá!

A DigitalTime.hu webáruházban szépkártyás fizetési lehetőség nincs!

Kedves vásárlónk!

Telefonos egyeztetés esetén kollégánk keres fel téged az általad megadott telefonszámon.

Ügyfélszolgálati idő: Hétfőtől szombatig, 10:00 - 19:00

Okosórák, headsetek, okosotthon kiegészítők, okostelefonok, konyhai felszerelés parterünk webáruházában is elérhető!

Nézd meg mindenképp!

Túlterheltség miatt webáruházunk további rendeléseket nem tud fogadni! Megértéseteket köszönjük!

Az eddig leadott rendelések feldolgozása folyamatban van!

Továbbiakban egy kis ajándék a fa alá akik december 01 és dec 17 között vásároltak vagy vásárolnak nálunk azok között kisorsolunk egy MI ROBOT VACUUM MOP PRO FEHÉR robot porszívót melyet hétfőn el is küldünk a nyertesnek! Sorsolás Dec 17 este 20:00! Nyertes nevét a zsugahorgászbolt facebook oldalán tesszük közzé!

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Kérdésed van? Írj nekünk!