EDÉNYKÉSZLET 10 RÉSZES NORDICA Tefal H852SA55

A termék ára: 59.840 Ft

Cikkszám H852SA55 Kategóriák ,
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás

Termékleírás

Vigyen a konyhájába minimalista szemléletet és ügyes formatervet a Tefal Nordica edénykészlettel. Ez a prémium minőségű rozsdamentes acél edénykészlet optimális hőelosztást biztosít, amely kiválóan alkalmas finom ételek elkészítésére, az egész család számára, esztétikus átgondolt dizájnnal ellátott: szabadalmaztatott kettős fogantyúk, okos fedelek és integrált kiöntő csőrök a víz biztonságos és egyszerű leöntése érdekében.

Az északi országok életstílusa a Tefal Nordica készlet egyszerű esztétikájában nyilvánul meg, amelyre a tiszta és minimalista vonalak és az átgondolt dizájn jellemző. Ez az alapvető rozsdamentes edénykészlet ideális a finom és bőséges ételek elkészítéséhez, az egész család számára, a tésztáktól kezdve, a rizskészítésen át egészen a finom mártásokig. Az edények prémium formatervvel készültek, ami teljes biztonságot és robusztus megjelenést garantál, valamint hosszan tartó minőséget. Az edények kiváló hőeloszlást biztosító erős alja garancia a tökéletesen és egyenletesen elkészített ételeknek, míg az okos formaterv könnyebbé teszi az életét a konyhában. Mindennek a kezdete a víz leöntésére szolgáló okos fedél a szabadalmaztatott kettős fogantyúkkal és az integrált kiöntő csőrökkel. A fedél az egyik oldalon kis nyílásokkal ellátott (amely rendkívül praktikus rizs- és hüvelyesek főzésénél) valamint nagy lyukakkal a másik oldalon (amelynek tésztafélék főzésénél látjuk hasznát). Az eredmény a víz biztonságos és könnyű kiöntése, amely egyszerű és stílusos is egyben. Ez a pároló edénykészlet valamennyi tűzhelytípussal kompatibilis, beleértve az indukciósat is.

10 részes edény készlet: 16 cm-es lábas, 18/20/24 cm-es nyeles lábasok és 22 cm-es tésztafőző edény

  • Rozsdamentes acél edénykészlet
  • Hőeloszlást biztosító edényalj
  • Kettős fogást biztosító fogantyú
  • Kiöntő csőr
  • Könnyű kiöntés
  • Minimalista dizájn
  • Háromrétegű indukciós edényalj
  • Minden tűzhelytípuson használható
  • Indukciós főzés
Add meg a keresni kívánt termék nevét

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Kérdésed van? Írj nekünk!