LEGO® Minecraft® – A falusi rajtaütés (21160)

A termék ára: 29.400 Ft

Elfogyott

Cikkszám 21160 Kategória
Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Termékleírás

Modell: Minecraft – A falusi rajtaütés (21160)

Leírás:

Akciódús, LEGO® Minecraft™ kaland inspiráló környezettel, klassz kiegészítőkkel és a népszerű számítógépes játék közkedvelt szereplőivel. Ha a rejtélyes Minecraft Kai figura megérkezik, hogy megküzdjön az ellenséges behatolókkal, bármi megtörténhet! Rengeteg lehetőség az építéshez, játékhoz és alkotáshoz a gyermekek számára! A 3 Minecraft helyszínnel – egy lapos tetejű sivatagi házzal, kereskedelmi állomással és szántófölddel – a játékosok átalakíthatják a készletet, hogy végtelen szerepjátékos helyzeteket alkossanak.

A mókát bent is folytathatod, ha leveszed a háztetőt. A barátságos Falusiak, az új, 2020 januárjában megjelenő Fosztogatók, a Vindicator, valamint állatok és kiegészítők széles választéka mellett egy klassz, harapós Ravagerrel is megküzdhetsz! Elég nagy ahhoz, hogy a hátára ültess egy Minecraft figurát, emellett nyitható és zárható, csattogó állkapcsokkal is el van látva! Keltsd életre a Minecraft akciót LEGO kockákkal és figurákkal! A LEGO Minecraft játékkészletek a gyermekek kezébe adják a végtelen, csoportos vagy önálló játékot. És az új, 2020 januárjában megjelenő Minecraft figurákkal sosem akarják majd letenni!

Helyezd a Minecraft™ játékosokat egy új dimenzióba ezzel az akciódús LEGO® Minecraft készlettel! A 3 rész átalakításával a gyermekek végtelen, kézzelfogható kalandokban vehetnek részt, miközben megküzdenek az ellenséges mobokkal és a harapós Ravager szörnnyel!
A gyermekek imádni fogják az új, 2020 januárjában megjelenő Fosztogatókat és a hatalmas, harapós Ravagert, melynek a hátára ráültethetik a Fosztogatókat. Ezek a rosszfiúk konfliktust és akciót csempésznek a játékba, és bármelyik más LEGO® Minecraft™ készletbe is.
A rejtélyes Kai figura a Falusiak, sivatagi házuk, kereskedelmi állomásuk és ültetvényeik megmentésére siet. És miután a csata véget ért, a játékosok átrendezhetik a 3 részes készletet, hogy még több izgalmas kalandban legyen részük.

A 7 éves vagy annál idősebb fiúk és lányok örömmel fogják megépíteni, játszani vele, átalakítani, majd újra játszani ezzel a sokoldalú Minecraft™ készlettel. Nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándék gyermekeknek, akik új módon szeretnének játszani kedvenc játékukkal.
A 3 részes készlet több mint 46 cm hosszú, 34 cm széles és 26 cm magas. És ha a részeket átalakítod és más LEGO® készletekkel is kombinálod, a móka egyre nagyobb és jobb lesz!

Ez a kézzelfogható játékkészlet fejleszti a gyermekek kézügyességét, kreativitását és problémamegoldó készségeit, és még elemekre sincs szükség. Legyen szó önálló vagy csoportos játékról, a gyermekek képzeletének köszönhetően a móka sosem ér véget!

A LEGO® Minecraft™ építőkészletek becsempészik a valóságba a Minecraft online izgalmait. A kiváló minőségű, hitelesen kinéző modellekkel a LEGO Minecraft készletek a gyermekek játékélményét új szintre emelik!
A LEGO® építőkészletek a legszigorúbb iparági szabványoknak felelnek meg, továbbá a saját szigorú minőségi követelményeinknek is, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek!

A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy mindegyik megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak – így biztos lehetsz benne, hogy gyermeked biztonságban van.

Ezek is érdekelhetnek

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Add meg a keresni kívánt termék nevét

Kérdésed van? Írj nekünk!