kategóriák

Fizetési és szállítási információk

A kínált termékek köre

Webshopunkban a horgászfelszerelések széles választéka elérhető. A termékekről a lehető legjobb minőségű, tájékoztató jellegű fotót, termékleírást és termékparamétereket adunk meg. Az oldalon feltüntetett árak bruttó, áfával terhelt kiskereskedelmi egységárak. Az akciós árat a megadott időszakban, illetve a készlet erejéig tudjuk biztosítani.

Rendelési információk

Az oldalon való vásárlás nem regisztrációhoz kötött. A rendelések feldolgozása a beérkezés sorrendjében történik. A rendelés feldolgozásáról és teljesítéséről e-mailben tájékoztatjuk vevőinket.

Rendelés menetének ismertetése

A megrendeléskor a kiválasztott termékek kosárba helyezése után még lehetőség van a kosár tartalmának módosítására. A termékek darabszámának módosítása mellett a termék törölhető is a rendelésből. A rendelés véglegesítése során a megrendelési űrlapon a számlázási, szállítási információk megadása, a szállítási mód kiválasztása után a rendelést fogadjuk és elkezdjük feldolgozását. Erről visszaigazoló e-mailt küldünk a megrendelőnek. A rendelés leadása a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet alapján szerződésnek minősül. A rendelés teljesítéséréhez kapcsolódó számla eredeti első példányát a csomagban mellékeljük. A számlák kezelése a számviteli törvényben meghatározottan történik.

Választható szállítási módok

  • Személyes átvétel boltunkban

  • Banki előreutalás után futárszolgálattal (GLS), melynek díja 1490,- Ft (30.000,- Ft feletti rendelés esetén ingyenes!)

  • Utánvétes csomagként futárszolgálattal (GLS), melynek díja 1490.-Ft (30.000,- Ft feletti rendelés esetén ingyenes!)

Szállítási határidő, a megrendelt termék(ek) készletétől függően 2-4 munkanap

Személyes átvétel boltunkban

Előzetes egyeztetés után E-mail cím: infó@zsuma.hu Telefonszám: +36-20/3558397, személyes vásárlás esetén cím: 1183 Budapest, Balassa Bálint u. 2-10. A számla végösszege készpénzben vagy bankkártyával fizethető. Személyes átvétel esetén csomagolási és szállítási költséget nem számolunk fel. Banki előre utalás esetén a kedvezményezett bankszámlaszáma (CIB bank) HU22107015997149687851100005. Bankkártyás fizetésnél az adatokat a PAY LIKE kezeli.

Banki előre utalás után futárszolgálattal

Az online bankkártyás fizetést a paylike.hu rendszere biztosítja. Ezen fizetési mód választása esetén webáruházunk bankkártya adatait nem tárolja, kizárólag a vásárló rendeléssel és szállítással kapcsolatos adatai jelennek meg rendszerünkben.

PayLike.hu adatkezelési tájékoztatója

Online bankkártyás fizetés

Előre utalás után a megrendelt terméket GLS futárszolgálattal juttatjuk el a megrendelő címére. A futárszolgálatnak a megfelelő adatkezelési biztonság mellett a csomag átadásához átadjuk a megrendelő telefonszámát. Ha a csomagot mégsem sikerül kézbesíteni a futárszolgálat értesítést hagy, és újra megkísérli a kiszállítást. Díja: 1490,-Ft (30.000,- Ft feletti rendelés esetén ingyenes!)

Utánvétes csomagként futárszolgálattal

Az utánvétes csomag kiszállítása a fentiekkel megegyezően: 1490,- Ft (30.000,- Ft feletti rendelés esetén ingyenes!)

Vásárlás külföldről

Külföldről kezdeményezett vásárlás esetén vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén: info@zsuma.hu vagy +36203558397