ELEKTROMOS FOGKEFE Eta 071190000

A termék ára: 4.400 Ft

Cikkszám 071190000 Kategóriák , ,
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás

Termékleírás

A megfelelő szájhigiénia már egészen kisgyermekkortól fontos része életünknek. A helyes szokások biztosítják az egészséges fogak lepedék és fogszuvasodás nélküli életét. Az ETA Sonetic 7119 0000 egy speciális oszcilláló fogkefe, amelyet az érzékeny gyermekfogak számára terveztek. Finoman, de mégis hatékonyan távolítja el a fogakról és az ínyről a lepedéket és az ételmaradékokat, hogy megakadályozza a fogkő vagy a fogszuvasodás kialakulását. A csomag 2 fejet tartalmaz, 8 és 12 év közötti gyermekek számára.

Vezeték nélküli működés
A kefe percenként akár 22 000 oszcilláló mozgást is képes elvégezni. A sörték így még a kevésbé hozzáférhető helyekre is hatékonyabban elérnek, amit esetleg egy klasszikus kézi fogkefe kihagy. A készülék vezeték nélkül is működik, melyről az AAA elemek gondoskodnak.

Kétperces időzítő
A készülék praktikus két perces időzítővel van felszerelve. A beállított idő letelte után a fogkefe jelzésként finoman rezegni kezd.

Gyerek szónikus fogkefe

  •  Elem: 1x AAA
  • Akár 22000 mozdulat/perc
  • Extrém hosszú működés
  • 2 perces időzítő (4 részletben)
  • Tartozékok: 2x fogkefefej
  •  Szín: zöld
Add meg a keresni kívánt termék nevét

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Download crack for free