ELEKTROMOS FOGKEFE Oral-B PRO900SENSI

A termék ára: 20.630 Ft

Elfogyott

Cikkszám PRO900SENSI Kategóriák , ,
Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Termékleírás

Ismerje meg az Oral-B PRO 900 fogkefét, a fogorvosok által világszerte elsőként ajánlott márka népszerű darabját. A PRO 900 elektromos fogkefébe épített professzionális időmérő használatával betartható a fogorvosok által ajánlott 2 perces fogmosási idő; az eszköz 30 másodpercenként arra is figyelmeztet, hogy áttérhetünk a szájüreg egy újabb körnegyedének tisztítására. Miközben a fogkefét végigvezeti fogsorán, az Oral-B egyedi, lekerekített feje elvégzi Ön helyett a munkát. Akár 100%-kal több lepedéket távolít el, mint az Oral-B manuális fogkefék, így a fogíny egészségessé válik, az Ön mosolya pedig már a használat első napjától kezdve fehéren ragyog, hiszen a fogkefe eltávolítja a felületi elszíneződéseket. A professzionális időmérővel ellátott Oral-B PRO 900 kiválóan alkalmas azok számára, akik elektromos fogkefére szeretnének váltani. Nem csoda, hogy az Oral-B a fogorvosok által világszerte elsőként ajánlott fogkefemárka.
A következő pótfejekkel használható: CrossAction, 3DWhite, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, TriZone, Dual Clean, Power Tip és Ortho Care.

Akár 100%-kal több eltávolított lepedék: A kerek fej hatékonyan tisztít az egészséges fogíny érdekében
A dinamikus mozgás elősegíti a hatékony fogmosást
A fogászati eszközök ihlette kerek fogkefefej rezgő, forgó és pulzáló mozgása fellazítja és eltávolítja a lepedéket
Mosson fogat a megfelelő ideig a 2-perces professzionális időmérő segítségével
1-féle, mindennapos fogmosási üzemmód
A doboz tartalma: elektromos fogkefemarkolat x1 töltővel, fogkefefej x2
Oral-B, a fogorvosok által világszerte használt fogkefemárka

>

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Add meg a keresni kívánt termék nevét

Kérdésed van? Írj nekünk!