ELEKTROMOS FOGKEFE Xiaomi OCLEAN Z1

A termék ára: 15.105 Ft

Elfogyott

Cikkszám OCLEAN Z1 Kategóriák , ,
Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Termékleírás

Xiaomi Oclean Z1 elektromos fogkefe
Egészséges élet kezdete az Oclean Z1 használatával
A Xiaomi Oclean Z1 elektromos fogkefe egy nagyon személyre szabott intelligens fogkefe. Ha csatlakoztatja a fogkefét az Oclean alkalmazáshoz, több mint 20 fogmosási lehetőséget kaphat, és több százat testre szabhat. Az Oclean Z1 32 intenzitási szintet támogat, amely biztonságos alkalmazást kínál érzékeny fogak, gyenge fogak, műkoronák és fogsorok számára. 8 területet képes azonosítani és figyelemmel kísérni, hogy jól tisztítsa meg fogait és javítsa a száj egészségét.

Hatékony tisztítás
Az új generációs motornak köszönhetően az Oclean Z1 hihetetlenül erős, 40 000 VPM / perc sebességű ecsetvonást kínál, ami fejlettebb tisztítási hatékonyságot eredményez, mint sok hagyományos elektromos fogkefe kínálhat. Csak élvezze fényes mosolyát Oclean-nal.

Kiváló akkumulátor-teljesítmény
A 2 órás gyors töltés 30 napos akkumulátor-üzemidőt kínál. Az USB mágneses töltőalappal és kábellel bárhol és bármikor könnyedén feltöltheti ezt az újratölthető fogkefét. Vigye útjára anélkül, hogy aggódna az akkumulátor töltöttsége miatt.

Prémium fogkefefej
Ergonomikus kialakítású 3D DuPont kefék, amelyek több érintkezési felületet biztosítanak, hogy tökéletesen illeszkedjenek a fogak formájához és behatoljanak a fogüregbe. Rugalmas, nagy sűrűségű kefefej a mélyebb tisztítás érdekében.

Emlékeztető a vakfoltra
A Xiaomi Oclean Z1 elektromos fogkefe beépített 6 tengelyes giroszkóppal van felszerelve, amely képes azonosítani a szája 8 területét és felismerni a vak területeket. A fogmosás után azonnal elkészíti az alkalmazáson belüli jelentést, a fogmosási pontszámokkal együtt. Töltse le az Oclean alkalmazást a fogmosás minőségének ellenőrzéséhez.

2 perces időzítő
Automatikusan leáll, amikor az intelligens időzítővel töltött két perc lejárt. Az intervallum leáll, emlékeztetve arra, hogy 30 másodpercenként cserélje ki a fogmosási területet. Soha ne hagyja ki egyetlen hely takarítását.
3 tisztítási mód 32 intenzitással
3 nagy teljesítményű fogmosási mód: tisztító / fehérítő / masszázs mód és az egyes módok 32 intenzitása közül választhat az alkalmazás közül. Vagy testreszabhatja az alkalmazás fogmosási tervét a fogak és az íny különböző körülményeinek megfelelően.

>

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Add meg a keresni kívánt termék nevét

Kérdésed van? Írj nekünk!