Eta KÁVÉDARÁLÓ 006690000

A termék ára: 9.060 Ft

Cikkszám 006690000 Kategóriák , , ,
Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Termékleírás

Minden reggel kellemes lehet egy friss kávéval ébredni, amelyet a modern és elegáns dizájnnal rendelkező ETA Fragranza kávédaráló segítségével készíthet el. A darálót akár 50 g kávé szemmel töltheti fel egy daráláshoz.

Egyenletes darálást speciáis szilánkos kése biztosítja.Hosszú élettartammal rendelkező fémes pengéi extra magas akár 29 000 fordulatszám / perc sebességgel dolgoznak. A ledarált kávé finomsága a darálás hosszától függ. Durvább kávéhoz elég rövidebb idő, finomabb kávéhoz hagyja a darálót hosszabb ideig dolgozni. Átlátszó fedelén keresztül lehet a folyamatot ellenőrizni.

A rozsdamentes daráló kamrája a friss kávé aromáját 100%-ban megtartja a teljes készítési folyamaton keresztül. A ledarált kávét legjobb egy zárható edénybe önteni, így hosszú időn keresztül megtartja tökéletes aromáját .
A daráló vezérlése nagyon könnyű, a praktikus biztonsági kapcsoló segítségével. Rozsdamentes kivitelének köszönhetően karbantartása nagyon könnyű. Csúszásgátló lábai nagy stabilitást biztosítanak működés közben. 0,9 m hosszú tápkábelét a daráló bázisába be lehet tekerni. A kávédaráló teljesítményfelvétele csak 150 W.

Technikai jellemzők:
Rozsdamentes acél
Kávé őrlése egy különleges pengével
Az őrlés időtartamától függően durvára vagy finomra őrölt kávé
100%-ban megőrzi a frissen őrölt kávé az eredeti aromát
Kávébab kapacitás: 50 g
Rozsdamentes acél őrlőtartály
Hosszú élettartamú, rozsdamentes acél pengék
Extra nagy sebesség (akár 29 000 fordulat/perc)
Átlátszó fedél
Praktikus nyomógombos biztonsági kapcsoló
Egyszerű működés és karbantartás
Csúszásmentes lábak a stabilitás érdekében
A tápkábel feltekerésére szolgáló hely
Tápkábel hossza: 0,9 m

  • ADATOK

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Add meg a keresni kívánt termék nevét

Kérdésed van? Írj nekünk!