ÉTELPÁROLÓ Tefal VC300830

A termék ára: 43.290 Ft

Cikkszám VC300830 Kategóriák ,
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás

Termékleírás

Fedezzen fel új ízeket a gőzölő főzéssel

 Gőzölőedény az egész családnak

A Steam n’ Light 10 l-es kapacitású és 3 edénnyel felszerelt. A Steam n’ Light segítségével nagyon könnyen készíthet akár három fogásos menüt is. Még desszertkészítő programmal is rendelkezik.

A gőzben elkészítendő élelmiszernek megfelelően válassza ki a 6 előbeállított program egyikét. A digitális időzítővel egyidőben a kézi üzemmódot is használhatja. Ha kevés ideje van, elegendő, ha a fagyasztóból kiveszi a fagyasztott ételt és a készüléket a fagyasztott ételek üzemmódba kapcsolva, azonnal elkészítheti az ételt a gőzben.

A Steam n’ Light mini sütemények készítéséhez használható tartozékokkal kerül szállításra, amelyekben hatféle, desszertként felszolgálható kis süteményt készíthet. A csomagban rizstál és receptkönyv is található, amelyből ihletet és ötleteket nyerhet az elkészítés idejének a lerövidítéséhez.

Vizet főzés közben is adagolhat a készülékbe, amennyiben arra szükség van. Emiatt nem szükséges kikapcsolnia a gőzölőedényt.

Amint a gőzölés befejeződött, a gőzölős edény valamennyi alkatrészét – az elektromos alapzat kivételével – mosogatógépbe helyezheti. A készülék további használatig történő tárolásánál biztosan jó hasznát veszi a rendkívül praktikus tárolhatóságnak.

A Steam n’ Light gőzölőedénnyel új egészséges ételeket és a kiegyensúlyozott táplálkozás ételeit próbálhatja ki és kóstolhatja meg!

Add meg a keresni kívánt termék nevét

Szeretnél hűségpontokat gyűjteni és azokat kedvezményre váltani?

Partnerünk webáruházában MINDENKI hűségpontot kap a regisztrációért és a vásárlásért!

Regisztrációdért 1000 + 100, első vásárlásodért 500 hűségpontot írnak jóvá!

A DigitalTime.hu webáruházban szépkártyás fizetési lehetőség nincs!

Kedves vásárlónk!

Telefonos egyeztetés esetén kollégánk keres fel téged az általad megadott telefonszámon.

Ügyfélszolgálati idő: Hétfőtől szombatig, 10:00 - 19:00

Okosórák, headsetek, okosotthon kiegészítők, okostelefonok, konyhai felszerelés parterünk webáruházában is elérhető!

Nézd meg mindenképp!

Túlterheltség miatt webáruházunk további rendeléseket nem tud fogadni! Megértéseteket köszönjük!

Az eddig leadott rendelések feldolgozása folyamatban van!

Továbbiakban egy kis ajándék a fa alá akik december 01 és dec 17 között vásároltak vagy vásárolnak nálunk azok között kisorsolunk egy MI ROBOT VACUUM MOP PRO FEHÉR robot porszívót melyet hétfőn el is küldünk a nyertesnek! Sorsolás Dec 17 este 20:00! Nyertes nevét a zsugahorgászbolt facebook oldalán tesszük közzé!

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Kérdésed van? Írj nekünk!