ÉTELPÁROLÓ Tefal VC300830

A termék ára: 43.290 Ft

Cikkszám VC300830 Kategóriák ,
Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Termékleírás

Fedezzen fel új ízeket a gőzölő főzéssel

 Gőzölőedény az egész családnak

A Steam n’ Light 10 l-es kapacitású és 3 edénnyel felszerelt. A Steam n’ Light segítségével nagyon könnyen készíthet akár három fogásos menüt is. Még desszertkészítő programmal is rendelkezik.

A gőzben elkészítendő élelmiszernek megfelelően válassza ki a 6 előbeállított program egyikét. A digitális időzítővel egyidőben a kézi üzemmódot is használhatja. Ha kevés ideje van, elegendő, ha a fagyasztóból kiveszi a fagyasztott ételt és a készüléket a fagyasztott ételek üzemmódba kapcsolva, azonnal elkészítheti az ételt a gőzben.

A Steam n’ Light mini sütemények készítéséhez használható tartozékokkal kerül szállításra, amelyekben hatféle, desszertként felszolgálható kis süteményt készíthet. A csomagban rizstál és receptkönyv is található, amelyből ihletet és ötleteket nyerhet az elkészítés idejének a lerövidítéséhez.

Vizet főzés közben is adagolhat a készülékbe, amennyiben arra szükség van. Emiatt nem szükséges kikapcsolnia a gőzölőedényt.

Amint a gőzölés befejeződött, a gőzölős edény valamennyi alkatrészét – az elektromos alapzat kivételével – mosogatógépbe helyezheti. A készülék további használatig történő tárolásánál biztosan jó hasznát veszi a rendkívül praktikus tárolhatóságnak.

A Steam n’ Light gőzölőedénnyel új egészséges ételeket és a kiegyensúlyozott táplálkozás ételeit próbálhatja ki és kóstolhatja meg!

>

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Add meg a keresni kívánt termék nevét

Kérdésed van? Írj nekünk!