FOGKEFE Eta 129490070

A termék ára: 5.580 Ft

Cikkszám 129490070 Kategóriák , ,
Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Termékleírás

ETA 1294 90070 Gyerek fogkefe Zubnička

Az aranyos ETA Zubnička fogkefe segítségével könnyedén meggyőzheti a gyerekeket arról, hogy a fogmosás nemcsak kötelesség, de jó szórakozás is egyben. A játékos elemeknek és a gyermeki motívumoknak köszönhetően várni fogják majd a reggeli és esti fogmosás rituáléját.
A hatékony fogtisztításban egy praktikus pohár és egy homokóra is segít, amelyek biztosítják, hogy a fogmosás ideje elég hosszú ideig tartson. A gyerekek imádni fogják magát a fogkefét is, nemcsak a meseképeknek, de a fogantyúnak is köszönhetően, amely kényelmesen illeszkedik a gyermekek kezébe.
Az egészséges mosolyért
Az fogkefét két AAA elem táplálja, és a feje percenként 4500 rezgést hajt végre 60 ° -os elfordulási szöggel. A sörték így még a kevésbé hozzáférhető helyekre is hatékonyabban elérnek, amit esetleg egy klasszikus kézi fogkefe kihagy.
A fogkefe vízálló, és a sörték elhasználódása után nem kell azonnal újat vásárolni- csak ki kell cserélni a fejet. Az ETA fogkefe cserefejei akár több hónapnyi használatra is képesek.

* Vonzó gyerek design
* Teljesítmény 2x AAA elem
* Forgó kefefej 4500 km / h és 60 ° forgási szög
* Vízálló kefe kialakítása
* Pohártartó
* Pillangó homokóra
* Tartalék kefe ETA129490500

>

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Add meg a keresni kívánt termék nevét

Kérdésed van? Írj nekünk!