- Személyes átvétel
Amennyiben termékünk készleten van, úgy még akár a mai napon átveheti üzletünkben
- Fáma futárszolgálat
Feladástól számított 24 órán belül kiszállítjuk
Figyelem, fontos információ! Kedves Vásárlóink! Pénteken (október 01.) nem lesz elérhető az ügyfélszolgálat, ezért ebben az időszakban csak e-mailben tudnak minket elérni az info@zsuma.hu címen. Köszönjük megértésüket és türelmüket!
Figyelem, fontos információ! Kedves Vásárlóink! Jövő hét hétfőtől (szeptember 16.) vasárnapig (szeptember 22.) telefonos rendszerünket fejlesztjük, ezért ebben az időszakban csak e-mailben tudnak minket elérni az info@zsuma.hu címen. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy e-mailjeiket korlátozottan tudjuk olvasni, így a válaszadás hosszabb időt vehet igénybe. Köszönjük megértésüket és türelmüket!
41.950 Ft
Amennyiben termékünk készleten van, úgy még akár a mai napon átveheti üzletünkben
Feladástól számított 24 órán belül kiszállítjuk
Megoldást keres az élelmiszerek eltarthatóságának meghosszabbítására és a pazarlás elkerülésére? Az ETA Atmos II fóliahegesztő ideális partnere lesz ebben. Teljesen automatikus – szilárdan rögzíti a fóliát, kiszívja a levegőt és egyenletes és erős hegesztéssel lezárja a csomagot. A szívóerő max -0,8 bar.
Az ETA Atmos II két erősségi fokozatú vákuum üzemmóddal rendelkezik, így ideális megoldást nyújt a száraz és a nedves élelmiszerek csomagolásához egyaránt. Gyógynövények vagy gombák vákuumozásához célszerű csak alacsonyabb intenzitást használni, így nem következik be az alapanyagok deformációja.
Az egyedülálló pácolási funkciónak köszönhetően minden nyári sütögetés sztárja lesz. Használja az erre a célra megfelelő vákuumdobozt. A létrejövő vákuum hatására a hússzálak kitágulnak, és így megkönnyíti a pác felszívódását. Ennek köszönhetően a hús gyorsabban és alaposabban pácolódik.
A vákuumozott élelmiszereket a zacskókban is lefagyaszthatja, így sok helyet takaríthat meg a fagyasztóban. Azonban felhasználáshoz, nem szükséges kicsomagolni – a tasakkal együtt megmelegítheti vagy meg is főzheti az élelmiszert.
Sous-videálás otthon
A vákuumban, állandóan alacsony hőmérsékleten, sous-vide néven ismert főzési módszer ma már nem csak a luxuséttermek kiváltsága. A vákuumcsomagolt ételt egyszerűen tegye vízfürdőbe. Minden ételhez meghatározott vízhőmérséklet és különböző főzési idő szükséges. A szabályokat azonban megéri betartani! A jutalom egy rendkívül finom és lédús étel lesz, tele ízekkel és tápanyagokkal.
Nem csak élelmiszerhez
A készülék előnyeit a konyhán kívül is használhatja. Az ETA Atmos II kiválóan alkalmas dokumentumok és értéktárgyak megóvására is. Fóliázza be szeretett értéktárgyait, gyógyszereit, vagy akár a pénztárcáját és védje meg azokat a nedvesség, vagy egyéb folyadéktól.
A vákuumtasakokat egy használat után nem kell kidobni, többször is újra felhasználhatóak. Ezzel nem csak a természetet, hanem a pénztárcáját is kíméli. A csomagban 5 db 20 x 30 cm méretű zacskót és egy 20 cm széles 2 m hosszú fóliát talál. Illetve még egy 1 l-es vákuumdoboz szívótömlővel.
Működése során egy hőbiztosíték gondoskodik az Ön biztonságáról, amely megakadályozza a készülék túlmelegedését. A jelzőfény indikálja, hogy az eszköz működik-e, és milyen funkciót használ éppen. A tápkábel 1 m hosszú, és közvetlenül a készülékre feltekercselheti. A csúnya kábel nem fogja többé zavarni a konyhapulton.
Tartozékok (csomagolás tartalmazza):
Nincs még fiókod?
Fiók létrehozásaSütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.