HAJVÁGÓ Remington HC7170

A termék ára: 26.920 Ft

Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Termékleírás

Tudjuk, mennyire fontos az ápolt, kifogástalan megjelenés, ezért biztonsággal ajánljuk az új Pro Power termékcsalád hajvágóit, melyek gyors, pontos és sokrétű hajvágást biztosítanak.

Az ideális szögben elhelyezkedő pengék maximalizálják a vágás hatékonyságát, a Pro Power motornak köszönhetően pedig a készülék kétszer akkora motor teljesítményre* képes, ezáltal a vastagabb szálú hajjal is könnyedén elbánik.

Az innovatív SlideSelect vezetőfésű lehetővé teszi, hogy kinézetedet precízre formázd, legyen az átmenetes szakáll vagy rövid borostás kinézet. Választhatsz az 0,4-44 mm hosszbeállítási lehetőségekből, hogy biztosan mindig tökéletesen ápolt legyen a megjelenésed.

A titán bevonatú pengék keményebbek és élesebbek, mint a hagyományos acél pengék, ezért a pengék tartósabbak és nagyobb teljesítményre képesek.

Sohasem kell aggódnod, hogy a formázás közepén lemerül a készülék, mivel a készülék akár 90 percig is kibírja vezeték nélkül, de ha inkább mégis hálózatról működtetnéd, akkor a vezetékes használat is lehetséges. Sőt, a vezeték levehető, így a szakállvágó könnyen tárolható és szállítható, továbbá tartozik a készlethez olaj és tisztítókefe, hogy a pengéket príma állapotban tarthasd.

 

PRO POWER MOTOR: 2X NAGYOBB TELJESÍTMÉNY*
A vágási teljesítmény kétszerese azt jelenti, hogy minden másodpercben több szőrt vág le,illetve a 0,4-44 mm hosszúság beállításával pedig tökéletesen ápolt stílust érhetünk el.

 

IDEÁLIS SZÖGBEN ELHELYEZKEDŐ PENGÉK
Az ideális szögben elhelyezkedő AcuAngle pengék precíz és pontos vágási teljesítményt nyújtanak.

 

Jellemzők
Pro Power motor: 2x erősebb vágási teljesítmény*
Ideális szögben elhelyezkedő pengék
AcuAngle pengék a precíz, pontos vágási teljesítményért
Lítium akkumulátor
Hosszúság beállítás: 1-42 mm
Titán bevonatú vágóél
Hálózati vagy akkumulátoros üzemmód
90 perc vezeték nélküli használati idő
4 órás töltési idő
Gyors töltés funkció
Comfort tips pengék – minimalizálják a bőrrel való érintkezés során esetlegesen fellépő irritációkat
Auto Turbo boost sebesség fokozat beállítási lehetőség
Mosható
Levehető, mosható vágófej
LED digitális kijelző
USB töltési lehetőség
Tisztító kefe, olaj

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Add meg a keresni kívánt termék nevét

Kérdésed van? Írj nekünk!