Neno inhalátor Bene

Cikkszám: Neno inhalátor Bene

21.990 Ft

Ebből a termékből legalább 18 db elérhető

Ebből a termékből legalább 18 db elérhető

10 Látagató figyeli ezt a terméket most!
  • Személyes átvétel

Amennyiben termékünk készleten van, úgy még akár a mai napon átveheti üzletünkben

 

  • Fáma futárszolgálat

Feladástól számított 24 órán belül kiszállítjuk

 

  • SZÉP kártyás fizetési lehetőség
  • 14 napos visszaküldési garancia

Termékleírás

A Neno Bene, márkánk orvosi eszköze. A legújabb inhalátorunk egy innovatív termék az európai piacon, hiszen nemcsak felnõttek kezelésére, hanem gyermekek inhalációs terápiájára is készült. Gyógyászatilag alkalmas az újszülöttek szükségleteinek kielégítésére az elsõ hónaptól.

Az élet elsõ napjától

A Neno Bene, márkánk orvosi eszköze. A legújabb inhalátorunk egy innovatív termék az európai piacon, hiszen nemcsak felnõttek kezelésére, hanem gyermekek inhalációs terápiájára is készült. Gyógyászatilag alkalmas az újszülöttek szükségleteinek kielégítésére az elsõ hónaptól.

Asztma, allergia, felsõ légúti problémák

Asztma: a lakosság körülbelül 10%-ánál diagnosztizáltak korai vagy fejlett stádiumban lévõ asztmát. Az inhalátorok segítenek az asztmás betegeknek megbirkózni a tünetekkel azáltal, hogy belélegzik a sóoldatok vagy a szteroidok gõzeit.

Allergia: szõrme-, atka-, pollenallergia – szinte mindenki ismer valakit, aki ilyen problémával küzd. A tüsszögés, köhögés, légzési problémák, orrfolyás tipikus baja az allergiában szenvedõknek. A Neno Bene gyors és egyszerû gyógyszeradagolást tesz lehetõvé, egyúttal feloldja a légzõrendszert, és segít eltávolítani a váladékot.

Garatgyulladás: a torokproblémák gyakran fájdalmat és nyelési nehézséget okoznak. A Neno Bene kiküszöböli ezt a problémát – a gyógyszert porlasztással közvetlenül a légzõrendszerbe juttatják.

Covid kezelés

A pamdémia megváltoztatta az egészséghez és a légzõrendszer gondozásához való hozzáállásunkat. A Neno Bene inhalátor használata nemcsak könnyebb és egyenletesebb légzést tesz lehetõvé, hanem felgyorsíthatja a poszt-Covid-betegek légzõrendszerének gyógyulását, és az alsó légúti megbetegedések kiegészítõ terápiás formájaként is alkalmazható.

Porlasztás otthon

A porlasztás az inhalációs kezelés egyik formája, amely fájdalommentes és nem invazív. Lerövidíti azt az idõt, amely ahhoz szükséges, hogy a gyógyszerek felszívódjanak a páciens szervezetében, mivel pára keletkezik, amelyet belélegeznek, és végül az oxigénnel együtt a vérbe szállítják. Hatékonyabb, mint a hagyományos gyógyszer adagolási módszerek. Egy ilyen eljárás könnyen elvégezhetõ otthon. Csak be kell dugni, fel kell venni egy maszkot, és csak lélegezni.

Hordozható megoldás

A Neno Bene inhalátor egy kicsi, könnyû és teljesen hordozható – ezért tökéletes megoldás nem csak otthoni használatra, hanem utazásra vagy a szabad levegõn tartózkodásra is. Egyszerûen csatlakoztathatod a tápegységhez vagy az akkumulátorházhoz, és hordozhatóan használhatod. Az egész készülék elfér egy zsebben vagy egy pénztárcában, de a Neno Bene-nek van egy textiltáskája is a készülék és az összes maszk tárolására.

Mindig elérhetõ, utazás közben is

A Neno Bene porlasztó egy nagyon kicsi készülék – könnyedén tarthatod otthon, és utazáskor is magaddal viheted. Tölthetõ akkumulátorról, bedugható a konnektorba, vagy USB-C porton keresztül tölthetõ laptopról, vagy autós töltõrõl. A Neno Bene egy kiváló megoldás.

Terápia munka közben

A Neno Bene inhalátor gyakori használatra alkalmas eszköz. Ez egy kis gyógyszertárolóból, szilikon maszkból és egy USB tápkábelbõl áll, amely akár laptophoz vagy powerbankhoz csatlakoztatható. Munka közben mindig Nálad lehet, és bármikor használhatod. Csak szabadon kell lélegezni. Az egyszerû beállítás lehetõvé teszi, hogy a kezeid ne legyenek elfoglalva, így folytathatod a munkát.

Az egész családnak

A porlasztás tökéletes módszer a légutak hidratálására és fertõzések idején történõ tisztítására. A porlasztás másik elõnye a gyomorirritáció kockázatának csökkentése, így a tablettát lenyelni nem tudó legkisebb gyerekek és érzékeny emésztõrendszerû felnõttek is használhatják. A Neno Bene-vel a porlasztás passzív betegek számára is elvégezhetõ. A készlet 3 méretû maszkot tartalmaz – felnõtteknek, gyerekeknek és újszülötteknek.

Jól illeszkedõ maszk

A Neno Bene-vel történõ porlasztás egy pici maszkkal történik, nem pedig cumival, ami segít a hatékonyabb és kényelmesebb használat elérésében – mind a szülõk, mind a baba számára. Elõfordulhat, hogy az újszülöttek nem lélegeznek az orrukon keresztül, így a cumival történõ porlasztás kevésbé hatékony, mint a maszkkal történõ porlasztás.

Minden generációnak

A Neno Bene minden generációnak alkalmas, az újszülöttektõl kezdve az idõsebb generációig.

Kivételesen csendes mûködés

A nagyfrekvenciás rezgések a gyógyszeres folyadékot nagyon apró (1-5 mikron) részecskékre bontják, amelyek mélyebbre hatolhatnak a légzõrendszerbe, és így eljutnak a fertõzés forrásáig. A rezgések gyakorisága 110 ezer másodpercenként, a hangerõ pedig 35 dB alatt marad. Ezért a Neno Bene egy nagyon halk készülék, amely nagyon sok helyzetben nagy segítséget jelent – ​​munkahelyen, repülõn/vonaton, vagy ha gyermeked érzékszervi zavarokkal küzd, vagy nem tolerálja a zajos eszközöket.

Súly: 0.2 kg
Porlasztás hatékonyság: ≥ 0.20 ml/min
Részecskék mérete: MMAD ok. 5µm
Tároló kapacitása: ≤ 8ml
Töltés: USB kábel vagy 2 db AA elem (Az elem nem része a készletnek)
A fõ egység mérete: 42x34x40 mm
A fõ egység súlya: 72 g
Doboz mérete: 122x122x78 mm
Doboz súlya: 187 g