NOTEBOOK HÁTIZSÁK Yenkee YBB 1503 SHIELD

A termék ára: 13.900 Ft

Cikkszám YBB 1503 SHIELD Kategóriák ,
Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Termékleírás

DOBD A STÍLUST A VÁLLADRA
Én vagyok a SHIELD 15,6” gamer hátizsák. Nagy befogadóképességemen kívül időtálló funkcionális dizájnt is kínálok, amibe egyszerűen beleszeretsz. Úgy terveztek, hogy a notebookod, billentyűzeted vagy fülhallgatód szállítását a legbiztonságosabban és legkényelmesebben oldjam meg. Használd ki a játékhoz szükséges felszerelés számára hatékonyan elrendezett helyeket és zsebeket. Ehhez három, néhány nyílással és zsebbel ellátott fő rekeszt biztosítok, ezen belül három külön zsebet a játékeszköz számára.
SEGÍTEK ÉS VÉDEK
A notebook szállítása néha idegtépő, különösen akkor, ha hosszú út vár rád az otthonodtól távol. Félelemre itt semmi ok. A kemény vázú elülső burkolat és a teljesen párnázott belső maximális védelmet nyújt készülékednek, történjen bármi útközben – bár az úton nem kevés buktató előfordulhat. A hátizsák aljában lévő alsó védelem megakadályozza az ütődés okozta sérüléseket.
HATÉKONY, KÉNYELMES BIZTONSÁG
A biztonságos és azonnali hozzáféréshez használd a megbízható kétoldalú cipzárakat. A kényelem számomra elsődleges, ezért a testemen egy hűtő légcsatorna van az optimális légáramlás érdekében. Hasznos adalékot jelentenek az oldalsó hálós zsebek az esernyő és az innivaló számára, amik így mindig kéznél vannak.

>

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Add meg a keresni kívánt termék nevét

Kérdésed van? Írj nekünk!