PORSZÍVÓ PORZSÁKOS Eta 151990000

A termék ára: 56.700 Ft

Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Termékleírás

ETA151990000 4AAAA* porzsákos porszívó ECO motorjának és a 12. sz. minőségi HEPA szűrőnek köszönhetően a hatékony szűrés mellett még a legkisebb mikrorészecskéket is képes megfogni.

Avanto ETA151990000 porszívó

Könnyű és gyors takarítás felesleges erőfeszítések nélkül? Az ETA151990000 Avanto porzsákos porszívó hatékony társa lesz. Működése csendes és 800W-os teljesítményfelvételnek és nagy, 3L-es portároló kapacitásának köszönhetően otthona nélkülözhetetlen részévé válik.
Kiváló tulajdonságok

Az ergonomikus kialakítású fogantyú kényelmes használatot biztosít a tisztítás során. 10 m-es hatósugarának köszönhetően nagy felületet képes lefedni anélkül, hogy újra csatlakoztatnia kellene a tápkábelt. A 360 fokban forgatható kerekek lehetővé teszik a minden irányú mozgást, míg a lágyított görgők gyengédek a sima padlóhoz, így előzve meg a görgők és a padló sérülését.

Szűrés
A 12. számú HEPA szűrő mellett 2 mikrofilter is tartozik a készülékhez- egy bemeneti a motor védelmére és egy kimeneti. Az ETA HYGENIC porzsák kiváló szűrési teljesítményének köszönhetően még a legkisebb porrészecskéket, beleértve pollenek, atkák, stb is képes kezelni. A porzsák ellenáll a kemény és éles tárgyaknak.

Sokszínű kiegészítők
Amennyiben Avanto porszívót vásárol, többféle tartozékkal is gazdagodik: univerzális padlószívófejet kap a kemény padlók és a szőnyegek kényelmes porszívózására. A parketta szívófej gondoskodik a kemény padlókról, például a parkettáról, a hajópadlóról, a csempéről vagy a linoleumról. Emellett egy 90 cm hosszú fém teleszkópos cső is tartozék, valamint egy rövid- és egy hosszú résszívófej a nagyon nehezen megközelíthető. szűk helyek takarítására. A párnaszívófej kíméletes a kárpitok, puha textil felületek tisztításánál. A kefés szívófejjel biztonságosan letakaríthatja a port és pókhálókat a sérülékeny felületekről, például a képek, falak, bútorok különböző részeiről.
A csomag része még ETA HYGIENIC porzsák is.

Biztonság
Az Avanto porszívó biztonsági hőbiztosítékkal, hiányzó porzsák esetén biztosítékkal van felszerelve, illetve aktív motor védelemmel is rendelkezik leégés ellen.

Tárolás
Az Avanto porzsákos porszívó 2 tárolási pozícióval rendelkezik- függőleges és vízszintes helyzetben is tárolható. A praktikus fogantyúnak köszönhetően a porszívó hordozása nagyon egyszerű.

Az ETA porszívók értékelése
Az ETA porszívók értékelésére a hlinskói tesztlaboratóriumban kerül sor, ahol több mint 50 éve tesztelik a készülékeket a legszigorúbb kritériumok szerint. Olyan teszteken mennek keresztül, amelyek tesztelik szőnyegek és kemény padlók porszívózásának teljesítményét, valamint a szűrés és a zaj szintjét. A végső értékelés így kifejezi az ETA porszívó általános szintjét. Azokat a készülékeket, amelyeknek sikerült mind a négy kategóriában maximális teljesítményt nyújtania, az ETA 4AAAA jelzéssel minősítjük. Ez a besorolás az ETA saját minősítése, nem váltja ki az energiacímkéket.

Az ETA erre a termékre motorra való 5 éves hosszabbított garanciát biztosít

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Add meg a keresni kívánt termék nevét

Kérdésed van? Írj nekünk!