Star Wars Racer + Republic Commando (PS4)

Cikkszám: thq2807495

6.000 Ft

10 Látagató figyeli ezt a terméket most!
  • Személyes átvétel

Amennyiben termékünk készleten van, úgy még akár a mai napon átveheti üzletünkben

 

  • Fáma futárszolgálat

Feladástól számított 24 órán belül kiszállítjuk

 

  • SZÉP kártyás fizetési lehetőség
  • 14 napos visszaküldési garancia

Termékleírás

Vedd át az irányítást egy podracer felett, amely lángoló metántavakon, Tusken Raider támadásokon, antigravitációs alagutakon és még sok máson száguld át egy izgalmas, élet-halál harcban a célig.

Vedd át az irányítást Anakin Skywalkerként vagy a több mint 21 Podracer bármelyikeként, és érezd a két masszívan reagáló motor erőteljes robbanását akár 600 mérföld/órás szimulált sebességgel.

Lángoló metántavak, Tusken Raider támadások, hangya-gravitációs alagutak és még sok minden más egy lüktető, ügyes-bajos küzdelemben a célig, ahol bárki bármit megtesz, hogy átjusson a célvonalon.

Üdvözöljük a Klónok háborújában: Káosz tört ki az egész galaxisban. A köztársasági kommandósok elit csapatának vezetőjeként az a küldetésed, hogy beszivárogj, uralkodj és végül megsemmisítsd az ellenséget.

Harcolj könyörtelen ellenségekkel: Harcolj számos rendkívül intelligens és halálos ellenség ellen – Trandoshan brutális zsoldosaitól a Geonosis repülő rovaros harcosaiig.

Az osztag a fegyvered: századod követi a parancsaidat, összetett parancsokat és stratégiai manővereket hajt végre. Te vagy a vezetőjük. Ők a fegyvered.

Jellemzők:

– Válassz a 25 játszható pilóta közül, köztük: Anakin Skywalker, Sebulba és Ratts Tyerell.
– Fuss 8 egyedi világot átívelő pályákon, köztük: Tatooine, Baroonda és Malastare.
– Az intuitív és intelligens csapatparancsoknak köszönhetően egyetlen gombnyomással könnyedén irányíthatja csapatát összetett parancsok és stratégiai manőverek végrehajtásához.
– Válassza az egyjátékos opciót, és rendeljen egy négyfős csapatot, amelyet tetszés szerint küldhet. Vagy válassza a többjátékos lehetőséget, és játsszon akár tizenhat játékossal online különféle többjátékos módban.