Taf Toys fürdetõ játék készlet 13425

Cikkszám: Taf Toys fürdetõ játék készlet 13425

12.990 Ft

Ebből a termékből legalább 76 db elérhető

Ebből a termékből legalább 76 db elérhető

18 Látagató figyeli ezt a terméket most!
  • Személyes átvétel

Amennyiben termékünk készleten van, úgy még akár a mai napon átveheti üzletünkben

 

  • Fáma futárszolgálat

Feladástól számított 24 órán belül kiszállítjuk

 

  • SZÉP kártyás fizetési lehetőség
  • 14 napos visszaküldési garancia

Termékleírás

Újszülött kortól használható
Tartalma: 2 színes spriccelõ szilikon fürdõjáték, 1 szilikon kishajó, 1 vízálló fürdõkönyv, és egy 70×70 cm-es fürdõlepedõ.

A Taf Toys fürdõkészlettel most még jobb a fürdõzés! Ez a készlet tartalmaz egy hangulatos kapucnis törölközõt a frissítõ fürdõ utáni gyengéd becsomagoláshoz, 2 színes szilikon fürdõjátékot, amelyek öntöznek, spriccelnek, és egy csónakos játékot a végtelen szórakozáshoz pancsoláshoz. A fürdõkönyv felkelti a baba fantáziáját és kíváncsiságát. Elõsegíti az érzékszervi fejlõdést és a motoros készségeket, miközben maradandó emlékeket hoz létre a nevetésrõl és az örömrõl!

– Penészmentes – a szilikon spriccelõ játékok könnyen kinyithatók és tisztíthatók.
– Bababiztos: Kiváló minõségû anyagokból készült. Nem mérgezõ BPA, ólommentes, ftalátmentes, higanymentes.

Részletek
5 elemet tartalmaz, amelyek a fürdõzést kellemes élménnyé teszik:
– Fürdõkönyv: szórakoztató módszer a baba fürdetésének izgalmasabbá tételére! Élénk színeivel és különleges vízálló lapjaival ez a könyv felkelti a baba kíváncsiságát és fantáziáját, interaktivitásra ösztönözve.
– Játék a vízzel: két szilikon spriccelõ fürdõjátékkal és egy úszó csónakos játékkal érkezik. Mindegyik tárgyat átgondoltan tervezték, hogy szórakoztató fürdõélményt teremtsen, elbûvölve a baba fantáziáját, és a fürdést örömteli kalanddá változtatja.
– Extra puha kapucnis törölközõ: tiszta kényelmet biztosít, kíméli az érzékeny bõrt, így tökéletes kényelmes társ a baba számára a fürdés után. A törölközõ mérete – 70 x 70 cm, 27,56” x 27,56”

Fejlesztési értékek
Vizuális stimuláció: Fürdõkönyvünk leköti a baba figyelmét, és elõsegíti a vizuális felfedezést, miközben megfigyeli az élénk színeket és az aranyos illusztrációkat. Ez az interaktív élmény javítja vizuális észlelését és kíváncsiságra ösztönöz, megalapozva a képfelismerõ készségeket.
Érzékszervi fejlesztés: A szilikon spriccelõ fürdõjátékok és lebegõ csónak serkenti a babák érzékszerveit, lehetõvé téve számukra, hogy felfedezzék a különbözõ textúrákat, hangokat és a víz áramlását, elõsegítve az érzékszervi integrációt és a motoros készségeket, miközben izgalmasan tartják a fürdõzést.
Megkönnyíti az átmenetet és a rutint: Fürdõkészletünk strukturált rutint hoz létre, biztonságérzetet és ismerõsséget biztosítva a babáknak. A készlet minden magával ragadó elemével pozitív asszociációt teremt a fürdéssel, megkönnyítve a szülõk számára a napi rituálé kialakítását.

Tisztítása: A spriccelõ játékok könnyen kinyithatóak és tisztíthatóak. A fürdõlepedõ kézzel kézmeleg vízben mosható. A könyvecskének a felülete tisztítható puha, nedves ruhával áttörölve. Mindig szárítsa ki a termékeket használat után!