Taf Toys játszószõnyeg játékhíddal Tummy-time activity gym 13395

Cikkszám: Taf Toys játszószõnyeg játékhíddal Tummy-time activity gym 13395

27.990 Ft

Ebből a termékből legalább 70 db elérhető

Ebből a termékből legalább 70 db elérhető

14 Látagató figyeli ezt a terméket most!
  • Személyes átvétel

Amennyiben termékünk készleten van, úgy még akár a mai napon átveheti üzletünkben

 

  • Fáma futárszolgálat

Feladástól számított 24 órán belül kiszállítjuk

 

  • SZÉP kártyás fizetési lehetőség
  • 14 napos visszaküldési garancia

Termékleírás

Újszülött kortól használható 87 cm-es átmérõjû puha matrac pocakpárnával és egy játékhíddal.

A ráerõsíthetõ játékok a baba nyak-és hátizmainak erõsítését, a látásának, hallásának, tapintásának és a szem-kéz koordinációnak a fejlõdését szolgálják. A játék tartalmaz babatükröt, csörgõ répát és sünit, felhúzó-zenélõ játékot rágókával, zizegõ levelet és két kétoldalas kártyát (kontrasztos/színes). 2 db AAA elemmel mûködik a felhúzó-zenélõ, az elemeket nem tartalmazza.

Fokozd a baba hasonfekvési élményét a Taf Toys plüss párnázott szõnyegével, amelyhez pocakpárnát és egyedülálló padlóívet párosítunk, amely platformot biztosít a játékok elrendezéséhez az oldalra fektetés és a hasonfekvés gyakorlása során.
Ez az átgondolt kialakítás nemcsak a kúszás és az ülés elõtti mérföldkövek felfedezésére ösztönzi, hanem az erõsödést, a koordinációt és az érzékszervi fejlõdést is elõsegíti.

Részletek
Különleges hasonfekvõ-idõ funkció: Egyedülálló félkör alakú ív, amelyet úgy terveztek, hogy könnyedén tartsa a kétoldalas kártyákat, a bababiztos szilikon tükröt, a gyûrõdõ levelet és a játékos szalagokat. A puha pocakpárnával kiegészítve ez a beállítás vonzó interakciókat biztosít a hasidõ és az oldalra fektetés során.

Érzékszervi fejlesztés négy lebilincselõ játékkal:
– Megtapintásra csábító anyagú süni, benne haranggal a hallásingerlés érdekében
– Csörgõ nyuszi kis szalagokkal
– Húzással aktiválható zenei játék, amely 20 percnyi dallamos dallamot és gyengéd fényt kínál
– Szalagokkal díszített gyûrõdõ levél a tapintási és hallási örömért.

Három fejlõdési szakaszra tervezve:
– Oldalra fektetés: A baba hátát a támasztópárna gyengéden öleli.
– Tummy-Time (hasonfekvõ idõ): A párna megkönnyíti a kényelmes elhelyezést, a játéko stratégiailag a karikán helyezkednek el a baba elõtt és mellett.
– Hátra fektetés: Úgy tervezték, hogy magával ragadja a baba figyelmét, vizuális stimulációt kínálva.

Méretek: A szõnyeg mérete 87 cm

Fejlesztési értékek
Hasidõ-edzés: Akár egy babaedzõterem! A játszószõnyeg a baba nyak- és hátizmainak erõsítését helyezi elõtérbe úgy, hogy párnázott szõnyegre helyezzük õt a haspárnára. Ez az alapvetõ gyakorlat segíti az alap fejlõdéseket, megakadályozza a fejen a lapos foltok kialakulását, fokozza az érzékszervi felfedezést, és felkészíti a babát a kúszásra.
Öntudat fejlesztése: A félkör alakú karikára erõsített szilikon babatükör elõsegíti a baba öntudatosságát és kognitív fejlõdését, különösen a hasonfekvõ idõszakban.
Érzékszervi elkötelezõdés: Gyönyörködj a szövet sün tapintási élményében, a nyuszi lágy csörgésében, a húzással aktiválható zenei játék gyengéd dallamaiban és a csábító, zörgõ levélben, selymes szalagokkal, amelyek mindegyike a baba halló- és tapintási érzékeinek gazdagítását szolgálja.
Motoros készségek fejlesztése: A függõ játékokkal való foglalkozás nemcsak a baba érzékszervi érzékelését serkenti, hanem fejleszti a finom és nagy motoros készségeket is, elõsegítve a kifogástalan szem-kéz koordinációt.
Látás fejlesztés: A játék-ívbe állítható kártyák fekete-fehér fele újszülött kortól ajánlott, a nagy kontrasztú színek a vizuális stimulációt biztosítják, és segítenek a babaának egy helyre fókuszálni. A nagyobb babának a kártyák másik, színes oldalán a figyelemfelkeltõ minták fejlesztik a vizuális észlelést, és elõsegítik a szülõ-gyerek közti interakciót.

FIGYELEM! A belegabalyodásból eredõ lehetséges sérülések elkerülése érdekében távolítsa el a játékhidakat, amint a baba megpróbálja magát a kezeire és térdeire mászó pozícióba felnyomni.

Tisztítás: A szõnyeg kézzel mosható kézmeleg vízben, a játékhíd és a játékok tisztításához a felületüket törölje le nedves ronggyal.