Taf Toys kendõs játékdoboz pop-up nyuszival 13405

Cikkszám: Taf Toys kendõs játékdoboz pop-up nyuszival 13405

10.990 Ft

Ebből a termékből legalább 65 db elérhető

Ebből a termékből legalább 65 db elérhető

16 Látagató figyeli ezt a terméket most!
  • Személyes átvétel

Amennyiben termékünk készleten van, úgy még akár a mai napon átveheti üzletünkben

 

  • Fáma futárszolgálat

Feladástól számított 24 órán belül kiszállítjuk

 

  • SZÉP kártyás fizetési lehetőség
  • 14 napos visszaküldési garancia

Termékleírás

12 hónapos kortól használható.
Mérete: 13,5×13,5 cm

A babák nedves törlõkendõhöz, illetve a dobozos papírzsebkendõhöz vonzódását kielégítendõ ez a kis dobozka 9 színes, finom organza kendõt tartalmaz, melyek elég könnyûek ahhoz, hogy a levegõben ússzanak, plusz egy nyuszis vastagabbat. A kocka minden oldala meglepetést tartogat: kisebb-nagyobb nyílások, ahol be- vagy ki lehet venni a kendõket és domború felületek váltakoznak, illetve a kocka tetején egy nyuszival lehet kukucskálósat játszani.

A Taf Toys Pop Up Tissue Boxot a kisgyermekek nedves törlõkendõk és papírzsebkendõk iránti rajongása ihlette. A kisgyermekek szeretnek zsebkendõket és törlõkendõket kihúzni a tartályokból, és szétteríteni a padlón.
A hatoldalú szórakoztató játékkal a babák felfedezhetik a játékos, kihúzható és benyomható nyuszifejet, az érintésre csábító sünis oldalát és a 3D virágot a tapintható szórakozáshoz. Ráadásul van egy speciális nyílás, amelyet az apró kezek számára terveztek, hogy megragadhassák a szöveteket!
Célja az érzékszervi játék elõsegítése különféle textúrákon, magával ragadó hangokon és színfelismerésen keresztül. Készülj fel a végtelen órányi kendõkihúzgálásra!

Tartós és biztonságos: Kiváló minõségû anyagokból készült. Nem mérgezõ BPA, ólomdíj, ftalátmentes, higanymentes.

Részletek
6 oldal a játékhoz: a tiszta izgalomhoz – egy kukucskáló nyuszifej a kihúzáshoz és benyomáshoz; egy tapogatársa csábító süni; egy nagy nyílás a szövetek visszahelyezéséhez; egy 3D-s virág a tapintható szórakozáshoz; és egy rácsos oldal, ahol kihúzhatóak a kendõcskék – finommotoros és érzékszervi készségek fejlesztése.
Felugró nyuszifej: interaktív élményt nyújt a nyuszi kihúzásával és visszanyomásával, elõsegíti az ok-okozati fejlõdést és fejleszti a motoros készségeket!
Átlátszó és puha szövetek: a 9 színes organza szövet nagyon puha és gyengéd az érintésre, és elég áttetszõ ahhoz, hogy lebegjen a levegõben, amikor kidobják és kihúzzák a szilikon játékból.

12 hónapos kortól ajánlott.

Méretek – 13,5 x 13,5 cm, 5,35” x 5,35”

Fejlesztési értékek
Szín- és számfelismerés: Amikor a kisgyermekek a különbözõ színû anyagokkal találkoznak, elkezdik azonosítani és megkülönböztetni a színeket. Számlálási lehetõség, hiszen a gyerkõcök élénk árnyalatuk alapján válogathatják az anyagokat.
Érzékszervi és tapintási fejlesztés: A játék hat oldalával a kisgyermekek apró ujjai különbözõ textúrákat és felületeket fedezhetnek fel, a nyuszifej puhaságától a hullámos mintákig és a sündisznó oldaláig – minden elem egyedi érzékszervi és tapintási élményt nyújt.
Interakció és aktív játék: Miközben a kisgyermekek a dobozhoz nyúlnak, aktív utazásra indulnak. Függetlenül attól, hogy az elrejtõ játék kellékévé válik, vagy a szülõ-gyerek kötõdés idején használják.