Taf Toys matatófal 13295

Cikkszám: Taf Toys matatófal 13295

7.790 Ft

Ebből a termékből legalább 64 db elérhető

Ebből a termékből legalább 64 db elérhető

17 Látagató figyeli ezt a terméket most!
  • Személyes átvétel

Amennyiben termékünk készleten van, úgy még akár a mai napon átveheti üzletünkben

 

  • Fáma futárszolgálat

Feladástól számított 24 órán belül kiszállítjuk

 

  • SZÉP kártyás fizetési lehetőség
  • 14 napos visszaküldési garancia

Termékleírás

Az Activity Buckle Board matatófal egy olyan játék, amelyet 18 hónapos és annál idõsebb kisgyermekek számára terveztek.

Számos vonzó tevékenységet kínál a gyermekek szórakoztatására, valamint a tanulás és fejlõdés elõsegítésére.
A tevékenységek közé tartozik a cipzár, az XL gomb, a tépõzáras szárnyak, a fûzõk, a kipattintható fedél, a csat, a felnyitható pánt, a kukucskáló tevékenységek, a számok, mennyiségek és a számolás.
A játék célja a finommotorika, a kézügyesség, a problémamegoldó képesség és a szem-kéz koordináció fejlesztése.

Cipzár: A gyerekek a játék összecipzározásával és kicipzározásával játék közben fejlesztik a finommotorikát és szem-kéz koordinációt.
Kukucskáló nyuszi: A játékban egy kukucskáló nyuszi található, amely meglepetést ad, és ötletes játékra ösztönöz.

Számok tanulása és számolás: számokat és számolható elemeket tartalmaz, így szórakoztató módon tanulhatják meg és ismerhetik fel a számokat a gyerekek.

Tépõzáras pántok: fejleszti a finommotorikát és a kézügyességet.

Csat: segít a kisgyermekeknek problémamegoldó készségeik és szem-kéz koordináció gyakorlásában, miközben megtanulják a csat rögzítését és kioldását.
Húzással nitható pánt: lehetõvé teszi a gyerekeknek, hogy fejlesszék finommotorikát és kézi erejüket, miközben húzzák és pattintják a szíjat.

Fûzõk: finom motoros készségeik gyakorlására és szalag beakasztásának megtanulására használható.

XL gomb: fokozza a kézügyességet és a szem-kéz koordinációt, hogy késõbb a kisgyermek könnyebben boldoguljon a ruhái gombjaival.

Pattintható fedél: lehetõvé teszi a gyermekek finommotorikus készségeinek és szem-kéz koordinációjának fejlesztését, miközben bepattintják és kipattintják a fedelet.

Finommotoros készségek: A csat deszkán végzett tevékenységek elõsegítik a finom motoros készségek fejlõdését, miközben a gyerekek különféle manipulatív tevékenységekben vesznek részt.
Kézügyesség: A játék különbözõ elemeinek manipulálása javítja a gyerekek kézügyességét és kézi irányítását.
Problémamegoldó készségek: A csattal és pattintással kapcsolatos tevékenységek olyan kihívásokat jelentenek, amelyek arra ösztönzik a gyerekeket, hogy problémamegoldást végezzenek, és kitalálják, hogyan hajtsák végre a feladatokat.
Kéz-szem koordináció: A precíz kézmozdulatokat igénylõ tevékenységek végzésével a gyerekek fejlesztik szem-kéz koordinációjukat.
Kognitív fejlesztés: A számok, mennyiségek és számlálási elemek tanulása serkenti a kognitív fejlõdést és a korai matematikai készségeket.
Fantáziadús játék: A kukucskáló nyuszi és a fogantyúk tevékenységei elõmozdítják a fantáziadús játékot, fejlesztik a kreativitást és a történetmesélési képességeket.

Mérete: kb. 25 x 33 cm