The Elder Scrolls Online: Summerset (PS4)

Cikkszám: 2805299

5.400 Ft

16 Látagató figyeli ezt a terméket most!
  • Személyes átvétel

Amennyiben termékünk készleten van, úgy még akár a mai napon átveheti üzletünkben

 

  • Fáma futárszolgálat

Feladástól számított 24 órán belül kiszállítjuk

 

  • SZÉP kártyás fizetési lehetőség
  • 14 napos visszaküldési garancia

Termékleírás

Tulajdonságok:

A The Elder Scrolls Online: Summerset a ZeniMax Online Studios díjnyertes internetes szerepjátéka, a The Elder Scrolls Online (ESO) következő fejezete, melyben a játékosok Summerset bámulatos szigetére látogathatnak el és járhatják be a Nemes Elfek ősi otthonát az 1994-es The Elder Scrolls: Arena óta először, valamint felfedezhetik továbbá Artaeum szigetét, a rejtélyes Psijic Rend és varázslóinak otthonát. Tamriel sorsa és egyensúlya ismét az ESO hőseinek kezében van.

Az idei fejezet egy hatalmas, lélegzetelállító és semmihez sem fogható új területet tár a játékosok elé, új képességvonallal és elsajátítható varázslatokkal, kibővített tárgykészítési rendszerrel, hogy még erősebb felszereléseket kovácsolhassanak, valamint az ESO epikus és díjnyertes történetének folytatásával. Több, mint 30 órányi új sztori tartalmával a The Elder Scrolls Online: Summerset izgalmas és innovatív módokon terjeszti ki az ESO határait, lebilincselő kalandokra invitálva az új és veterán játékosokat egyaránt.

Egy új Elder Scrolls Online fejezet mindenkinek

A The Elder Scrolls Online: Summerset az ESO tavalyi ESO: Morrowind részeként bemutatott fejezet struktúrájára épít, hatalmas mennyiségű tartalmat és lehetőséget kínálva, melyek elérhetők és élvezhetők az új és veterán játékosok számára egyaránt.

  • Új játékosok: Az új játékosok karakterük megalkotását követően rögtön elmerülhetnek a The Elder Scrolls Online: Summerset izgalmaiban egy új oktató és gyakorló rész teljesítése után anélkül, hogy végig kéne játszaniuk az ESO korábbi tartalmait. Mivel a The Elder Scrolls Online: Summerset tartalmazza az alapjátékot is, így ráadásul több száz órányi további kaland elé is nézhetnek Tamrielben.
  • Jelenlegi játékosok: Az ESO veteránok már meglévő karakterükkel is beléphetnek a Summerset világába, ahol szintjüktől függetlenül garantáltan találnak majd számukra megfelelő tartalmakat.
  • Nem játszottál már egy ideje az ESO-val? A The Elder Scrolls Online: Summerset a tökéletes alkalom, hogy újra visszatért az ESO világába és folytasd kalandodat, vagy kezdj akár egy teljesen újat. A játékosoknak elég újra telepíteniük a játékot, bejelentkezniük és onnan folytatni, ahol abbahagyták.

Utazz a rejtélyes Summerset Szigetre

Summerset egy hatalmas új terület tele új karakterekkel, történetekkel, látványosságokkal és kalandokkal. A játékosok beutazhatják a trópusi lagúnákkal, a legkülönbözőbb színekben pompázó erdőkkel és óriási sziklás hegycsúcsokkal tarkított vidékeit, valamint a Nemes Elfek kifinomult ízlését visszaadó gyönyörű városokat.

Teljesen új képességvonal – Csatlakozz a Psijic Rendhez

Az Elder Scrolls játékok Varázsló Szövetségének előfutára, a rejtélyes Psijic Rend is feltűnik a The Elder Scrolls Online: Summerset keretében, azonban a sorozat történetében első alkalommal a játékosok ellátogathatnak otthonukba, Artaeum szigetre is és csatlakozhatnak a titokzatos mágusok sorához, hogy megszerezzék rejtélyes erejüket, új képességeket oldva fel karakterüknek.

Még magával ragadóbb Elder Scrolls történetek

A 2015-ös Orsinium DLC csomaggal elkezdődött epikus történetet folytatva a játékosoknak újra szembe kell nézniük a Daedric konspirációval, ami egész Tamriel pusztulását fenyegeti. Az Ayrenn Királynő utasítására az idegenek előtt megnyitott Summerset Sziget kapuin belépve a játékosok egy újabb lebilincselő kalandra indulhatnak olyan közismert karakterek oldalán, mint a Khajiit kém Razum-dar, találkozhatnak a Kristály Torony bölcseivel, valamint újra megküzdhetnek Tamriel sorsáért. A Nemes Elfek ősi otthonának szépségére vészjósló árnyékként vetülnek a különös eltűnésekről szóló pletykák. Egy korrupt erő a Nemes Elf társadalom belülről való elpusztításán munkálkodik, most pedig azt suttogják, hogy a háttérben Daedric követők munkálkodnak.

Kiterjesztett Tárgykészítési Rendszer – Ékszerkészítés

A The Elder Scrolls Online: Summerset keretében mutatkozik be a játékosok által egyik legjobban várt lehetőség, egy új tárgykészítési képesség – az Ékszerkészítés. A játékosok erősebb felszerelést kovácsolhatnak, hogy tovább növeljék erejüket az előttük álló kalandokra, tapasztalataikat és forrásaikat kihasználva, hogy minden előnyt megszerezzenek küldetésük teljesítéséhez.

Új Csoportos Tevékenységek

Állj össze barátaiddal és teljesíts új kihívásokat, köztük egy új Próbát, Delves zónát, csoportos eseményeket és sok mást.