Tommee Tippee itatópohár – Superstar Training Sippee Cup csõrös 300ml 6hó rózsaszín

Cikkszám: Tommee Tippee itatópohár - Superstar Training Sippee Cup csõrös 300ml 6hó rózsaszín

3.690 Ft

Ebből a termékből legalább 1 db elérhető

Ebből a termékből legalább 1 db elérhető

20 Látagató figyeli ezt a terméket most!
  • Személyes átvétel

Amennyiben termékünk készleten van, úgy még akár a mai napon átveheti üzletünkben

 

  • Fáma futárszolgálat

Feladástól számított 24 órán belül kiszállítjuk

 

  • SZÉP kártyás fizetési lehetőség
  • 14 napos visszaküldési garancia

Termékleírás

A Tommee Tippee Superstar Training Sippee itatópoharat kifejezetten a baba elsõ kortyolására tervezték, a pohár segíti a babát a billentési és kortyolási készség fejlesztésében, miközben megakadályozzák a kiömlést. Az pohár egy kétrészes szeleppel rendelkezik, amely lehetõvé teszi, hogy a folyadék könnyen átfolyjon a kifolyón, amikor a baba inni akar, de a csésze teljesen kifolyásbiztos marad a kortyok között.
A könnyen megfogható fogantyúk tökéletesek az apró kezekhez.

Az INTELLIVALVE™ szelep egyedülálló szivárgásgátló technológiával rendelkezik, amely garantálja, hogy a kulacs teljesen szivárgásmentes lehessen, mivel ellenáll a belsõ nyomásnak, ami azt jelenti, hogy a csésze még akkor sem szivárog, ha fejjel lefelé fordítják vagy megrázzák. Az egyedülálló szelep elzárja és szabályozza a folyadék áramlását a szivárgások megállítása és a könnyû ivás érdekében. Garantáljuk, hogy ez a kulacs 100%-ban szivárgásmentes.

Az ivócsõ BACSHIELD™ antibakteriális technológiával készül egy általánosan használt ezüstion technológia felhasználásával, amely antibakteriális védelmet nyújt a nem kívánt baktériumok ellen, évszázadok óta elismert, káros hatások nélkül. Úgy mûködik, hogy megakadályozza a nemkívánatos mikrobák növekedését, amelyek a termék bomlását, elszínezõdését, vagy a szagokat okozhatják.

6 hónapos kortól ajánlott a használata.

– Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minõsül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.