Vegital NÖVÉNYI ITALKÉSZÍTŐ MDA13

Cikkszám: MDA13

67.160 Ft

Elfogyott

Elfogyott

17 Látagató figyeli ezt a terméket most!
  • Személyes átvétel

Amennyiben termékünk készleten van, úgy még akár a mai napon átveheti üzletünkben

 

  • Fáma futárszolgálat

Feladástól számított 24 órán belül kiszállítjuk

 

  • SZÉP kártyás fizetési lehetőség
  • 14 napos visszaküldési garancia

Termékleírás

Büszkén mutatjuk be legújabb készülékünket, a Silver Digital prémium növényi ital – és leves készítőt!

Az 1,3 literes, multifunkciós, digitális kijelzővel és érintő gombos programválasztással bíró Silver Digital készülék nem csak különleges programjaival, hanem kifinomult stílusával is hódít. Elsősorban 2-3 fős családoknak ajánljuk, akik valamiért nem tudnak, vagy nem akarnak tejet inni, de szeretnék azt valamilyen alternatívával pótolni.
Gyönyörű, szálcsiszolt, elegáns külső és olyan új fejlesztések jellemzik, amelyek még egyszerűbbé és kényelmesebbé tehetik mindennapjainkat.

Lássuk, milyen fantasztikus egyedi funkciókkal rendelkezik a Silver Digital prémium készülék:

Az egyik ilyen újdonság, a digitális kijelző visszaszámlálóval. A számláló az utolsó 10 percben jelenik meg és egészen a program végéig számlálja vissza a perceket. A készülék csipogó hanggal jelzi a program végét.

Ha nem kapcsoljuk ki a készüléket, automatikusan átáll melegentartó funkcióra, amely egy órán keresztül melegen tartja az elkészült ételt/italt.

A legkülönlegesebb tulajdonsága mégis az, hogy a program bármikor megszakítható, mivel a készülék memóriával rendelkezik. Amint pótoltuk az esetleg kifelejtett hozzávalót, vagy rövidebb áramszünet volt, ő ott folytatja a programot, ahol abba hagyta.

A készülék multifunkciós, így nemcsak növényi tejhelyettesítő italokat, de krémleveseket, normál (darabos) leveseket, bébiételeket, mártásokat, lekvárféleségeket, dzsúzokat, turmixokat is tudunk vele készíteni.

Nézzük, milyen programokkal rendelkezik a készülék:

Krémlevesek zöldségekből, gyümölcsökből
Darabos levesek, raguk
Kézi vezérlésű darálás
Növényi tej- és tejszínhelyettesítő italok gabonákból, magvakból, gumókból
Dzsúzok, smoothiek, turmixok
Bébiételek, mártások
Lekvárok, dzsemek (speciális receptúra alapján)
Öblítés
Vége jelzés
Melegen tartó funkció visszaszámlálóval
Krémlevesek zöldségekből, gyümölcsökből (Smooth)
Zöldség- és gyümölcs krémlevesek főzésére alkalmazható program, akár egynemű, akár vegyes alapanyagokból. (20 perc)

Darabos levesek, raguk (Chunky)
Ez a program alkalmas olyan levesek és raguk főzésére, amelyek hozzávalói csak megfőnek, de egyben maradnak (hagyományos levesek, raguk). A programban darálási funkció nincs. (25 perc)

Kézi vezérlésű darálás (Blend)
Rövid daráló program. Szárazanyag darálására nem alkalmas, kizárólag folyadék hozzáadásával alkalmazható!

Növényi tej- és tejszínhelyettesítő italok gabonákból, magvakból, gumókból (Soymilk):
Növényi italfőző program, amellyel magokból, gabonákból és gumókból készíthetők tej- és tejszín helyettesítő italok. (21-28 perc)

Dzsúzok, smoothiek (Juice)
Automatikus turmixolás. Főzés nélküli program, amellyel nyers ételek és italok, smoothie-k, juice-ok készíthetők. (5 perc)

Bébiételek, mártások (Baby food)
Zöldségekből, gyümölcsökből, akár gabonák, magvak hozzáadásával készíthető bébiétel, mártás, vagy szósz ezzel a programmal (26 perc)

Lekvárok, dzsemek speciális receptúra alapján (Jam)
Ez a program alkalmas víz hozzáadásával készült szörpök, dzsemek készítésére. (25 perc)

Öblítés (Auto cleaning)
Ez a program szolgál a gép elöblítésére, ehhez fel kell tölteni a tartályt tiszta – hideg vagy meleg – vízzel majd megérinteni az Auto Clean gombot. (3,5 perc)

Vége jelzés (Finish)
Amennyiben ez az ikon folyamatosan világít, a program befejeződött, és ha nem áramtalanítja a készüléket, akkor automatikusan melegen tartó funkcióra kapcsol.

Melegen tartó program (Keep warm)
A program lejártával a készülék 1 órán keresztül melegen tartja az elkészült italt, ételt.
Különleges funkciók

Hátralevő idő kijelzése

A főzőprogramoknál körbefutó vonalakkal jelzi a gép a program futását. A főzés végét megelőzően 10 perccel a kijelző átvált a hátralevő idő percekben történő megjelenítésére.

Automatikus melegen tartás

A főzőprogramok végén a Finish (vége) ikon világít és a készülék átvált Keep Warm (melegen tartó) funkcióra. A Keep Warm ikon ilyenkor világít. A melegen tartó funkció egy órán át nem engedi a már kész ételt, vagy italt kihűlni. Egy óra elteltével a melegen tartó funkció kikapcsol.

Áramkimaradás memória

Áramkimaradás esetén a készülék megjegyzi az áramkimaradás időpontját, és ha öt percen belül visszajön az áram, a készülék folytatja a programot. Amennyiben az áramkimaradás öt percnél hosszabb, a program törlődik, és a készülék visszaáll alap állapotba. Ilyenkor várd meg, amíg a kancsóban levő folyadék lehűl, és indítsd újra a programot.

Főzés közbeni alapanyag, fűszer vagy víz hozzáadás – „Elfelejtettem valamit funkció”

Amennyiben már fut a program, de eszedbe jut, hogy kifelejtettél valamilyen alapanyagot, vagy esetleg fűszert adnál az ételhez, italhoz, egyszerűen emeld fel a gépfejet a kancsóról, és változtass az összetételen. Ezt követően helyezd vissza a gépfejet a kancsóra, ha a program megszakításának kezdetétől nem telt el öt percnél több, a program folytatódni fog. Vigyázz, a távozó gőz sérülést okozhat!

 

További jellemzők:

Érintő gombos vezérlés
Digitális kijelző, maradékidő kijelzéssel (hátralévő idő kijelzés)
Spirálfűtés az egyenletesebb hőelosztás végett, leégés csökkentése végett
Vízhőfokérzékelés
Három pengéjű kés
Rozsdamentes acél tartály
Kifutás elleni védelem
Halk egyenáramú motor
Kiöntőcső
Rendkívüli üzembiztonság: 36 hónap garanciával!

Technikai jellemzők:

Tápfeszültség: 220-240 V ~ 50/60 Hz

Fűtés teljesítmény: 800-952 W

Motor teljesítmény: 130 W

Űrtartalom: 1-1,3 ML

Súly: 2,3 kg

A Vegital Silver Digital növényi italkészítő automatát ajándék 1,2 literes szűrőkancsóval és adagolópohárral szállítjuk, kétnyelvű (magyar-angol) informatív díszdobozban, amelyen megtalálhatók a gép jellemzőin kívül az alapreceptek is. A készülékhez részletes – az elmúlt hét évben megszerzett tapasztalatainkat is magába foglaló – használati útmutatót mellékelünk, amelyben lépésről lépésre leírtuk a használati információkat. További információért töltsd le a Silver Digital használati útmutatóját.

Ez nagy segítség a kezdeteknél, ezért érdemes az első használat előtt alaposan átolvasni.