VÉRNYOMÁSMÉRŐ Sencor SBP 6800WH

A termék ára: 13.030 Ft

Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Termékleírás

A Sencor SBP 6800WH felkaros vérnyomásmérő segítségével folyamatosan akár otthonában is ellenőrizheti vérnyomását. Az eszköz jól olvasható kijelzővel és nagy pontossággal méri a vérnyomást és a pulzusszámot. Méri a szisztolés és diasztolés vérnyomást és szívverést, illetve lehetőség van a magas vérnyomás grafikus megkülönböztetése (mérsékelt / közepes / erős hipertónia). A beépített memória az utolsó 60 mérést képes tárolni, elemcsere esetén az mentett adatok nem törlődnek.

MIT KELL TUDNI A VÉRNYOMÁSRÓL?
MI A VÉRNYOMÁS?
A  vérnyomás a  keringési rendszerben áramló vérnek az artériák falára kifejtett nyomása. A vérnyomás a szívciklus folyamán jellegzetesen és folyamatosan változik a  maximális (szisztolés) és a  minimális (diasztolés) értékek között. A  pillanatnyi vérnyomást sok tényező befolyásolja, például az aktív testmozgás, a  félelem vagy a düh, de hatással van rá a napszak is.
A vérnyomás a nap folyamán állandóan változik. Korán reggel, felkelés után megnő, majd a délelőtt során csökken. Délután ismét magasabb lesz, majd az esti órákban újból lecsökken. A  vérnyomás rövid idő alatt is megváltozhat, ezért az egymást követő mérések eredményei eltérhetnek egymástól.

MIÉRT FONTOS OTTHON IS MÉRNI A VÉRNYOMÁST?
Sok embernek az orvosi rendelőben magasabb a  vérnyomása, mint az otthoni körülmények között. Ennek az oka az úgynevezett „fehérköpeny szindróma”, amely a népesség körülbelül 15 %-t érinti.
Az otthon mért vérnyomásra nincs hatással a  „fehérköpeny szindróma”, ezért pontosabb információval szolgál az orvos részére a természetes tevékenységekhez kapcsolódó vérnyomásról.

A készülék megbízhatóságát és pontosságát egészségügyi szervezeteknél végzett szigorú tesztek bizonyítják!
 
JELLEMZŐK:
ComfortMe technológia: kellemes mérés, kellemetlen nyomásérzés nélkül
A mérés pontosságát támogató MWI technológia
Testmozgás érzékelés
Szabálytalan szívritmus érzékelő
A mérő mandzsetta 22 és 42 cm közötti karméretre állítható be
Átlagoló funkció: kiszámolja az utolsó 3 mérés átlagát
Nagy LCD kijelző 3 sorral: 65 × 50 mm
Memória 60 méréshez, idő és dátum adatokkal
Mérési tartomány (pulzus): 40 – 199 szívverés/perc
Mérési tartomány (vérnyomás): 0 és 299 Hgmm között
Három gomb: START/STOP, SET, MEM

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:
Tápfeszültség: 4x 1,5V AAA elem ( csomag tartalma) 
Nyomás mérési pontosság: 3 mmHG
Pulzus mérési pontosság: 5%
Méret: 108cx 120 x 68,5 mm
Súly: 225 g (elemek nélkül)

>

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Add meg a keresni kívánt termék nevét

Kérdésed van? Írj nekünk!