VILLANÓFÉNYES TARTÓS SZŐRTELENÍTŐ Braun  PRO 3 PL3111 IPL

A termék ára: 141.200 Ft

Cikkszám  PRO 3 PL3111 IPL Kategóriák , ,
Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Termékleírás

Braun Silk expert Pro 3 – PL3111 IPL (Intenzív villanófényes szőrtelenítő, 300.000 villanással) Tartós és látható szőreltávolítás otthoni használatra arcra és testre.
Ajándék Venus borotva és tasak.
Silk expert Pro a Braun legújabb generációs villanófényes (IPL) szőreltávolító készüléke.
Silk·expert Pro 3 tartósan távolítja el a nemkívánatos szőrszálakat akár 3 hónap alatt.* Biztonságos IPL technológia, klinikai és bőrgyógyászati tesztek bizonyítják, hogy bőre maximális biztonságban van a kezelések alkalmával.
SensoAdapt™ bőrtónus érzékelővel: az egyetlen olyan IPL technológia, ami folyamatosan alkalmazkodik a bőr tónusához és hatékonyan távolítja el a szőrszálakat.
A készülék 1-1,5 másodpercenként villan, ha érintkezik a bőrrel: kétszer gyorsabb, mint az előző Silk·expert 3 IPL készülék.
9 perc alatt elvégezhető mindkét lábszár kezelése.
3 intenzitási fokozat, 2 üzemmód 300 000 villanással: 20%-kal több villanás (összehasonlítva az előző Silk expert 3 IPL készülékkel).
A csomag további tartalma: egy szűkítő fej az érzékeny területekhez, mint a bikinivonal vagy hónalj, egy tasak és egy Venus smooth borotva.
*Arcon és testen egyaránt használható, az érzékeny területeken is, mint a bikinivonal vagy hónalj, követve az előírt kezeléseket.
Az eredmény személyenként a különböző szőrzettípusok miatt eltérő lehet.
Együttműködve a Cyden-nel.

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Add meg a keresni kívánt termék nevét

Kérdésed van? Írj nekünk!