F1 22 (Xbox Series X)

Cikkszám: ea1129339

33.720 Ft

11 Látagató figyeli ezt a terméket most!
  • Személyes átvétel

Amennyiben termékünk készleten van, úgy még akár a mai napon átveheti üzletünkben

 

  • Fáma futárszolgálat

Feladástól számított 24 órán belül kiszállítjuk

 

  • SZÉP kártyás fizetési lehetőség
  • 14 napos visszaküldési garancia

Termékleírás

Vár a Formula 1 új korszaka az eddigi legteljesebb F1 játékban! Vezesd a teljesen újratervezett autókat akár az idén debütált Miami International Autodrome-on, és kóstolj bele az F1 Life pályán kívüli extráiba!

A játék tartalmazza mind a 10 csapatot és azok részletesen lemodellezett autóit, a versenyeken pedig boxkiállás, felvezető kör vagy safety car fázis alatt lehetőséged lesz filmszerű kameranézetre váltani, vagy ha a lehető legimmerzívebb élményre vágysz, kezedbe vehetetd a kormány ezekben az esetekben is.

Ezúttal is vár a My Team Career mód, ahol saját csapatot hozhatsz létre, neked kell megegyezned a szponzorokkal, motorszállítóval, pilótát igazolni, de még a fejlesztések irányát is kiválasztani, és persze vezetni az egyik versenyautót, és győzelemre vinni a csapatot egyéni és konstruktőri szinten!

Ráadásul most először válogatott szuperautók is rendelkezésedre állnak, ha kicsit megfűszereznéd az együlésés open wheel élményt, akár barátaiddal többjátékos módban interneten keresztül, vagy osztott képernyőn.