Assassin’s Creed Valhalla Dawn of Ragnarök kiegészítő (PS4)

Cikkszám: USP400315

15.520 Ft

20 Látagató figyeli ezt a terméket most!
  • Személyes átvétel

Amennyiben termékünk készleten van, úgy még akár a mai napon átveheti üzletünkben

 

  • Fáma futárszolgálat

Feladástól számított 24 órán belül kiszállítjuk

 

  • SZÉP kártyás fizetési lehetőség
  • 14 napos visszaküldési garancia

Termékleírás

Tulajdonságok:

Az Assassin’s Creed® Valhalla: Dawn of Ragnarökben, a franchise történetének eddigi legambiciózusabb kiegészítőjében Eivornak meg kell ragadnia a sorsát Odinként, a harc és a bölcsesség skandináv isteneként. Vess be új isteni erőket, miközben egy lélegzetelállító világban indulsz egy reménytelen küldetésre. Fejezz be egy legendás viking sagát, és mentsd meg fiad az istenek végzetének árnyékában.

Vesd be egy isten erejét
Szerezz új képességeket azoktól, akiket legyőztél, ölts holló alakot a lenyűgöző orvgyilkosságokhoz, változtasd bőröd magmává, hogy megvédd magad.

Utazz el az északi mitológia világába
Eivornak meg kell ragadnia a sorsát Odinként, és be kell lépnie a törpék birodalmába, Svartalfheimbe, egy gyönyörű, de ellenséges, invázió alatt álló világba.

Küzdj meg a jég és a tűz ellenfeleivel
Nézz szembe Jotnarokkal, a jég Jotunheimből származó lényeivel, Muspelekkel, Musphelheim tűzellenfeleivel, és Surtrral, egy halhatatlan tűzóriással, a legnagyobb ellenféllel, mellyel Odin valaha szembenézett.

Éld át Odin személyes sagáját
Odinként egy reménytelen küldetésre kell indulnod, hogy megmentsd fiadat, Baldrt a bebörtönzéstől egy leírhatatlan ellenfél által. Utad során szembe kell nézned saját sorsoddal, a Ragnarök jelentette biztos pusztulással.

Küzdj egy új csataarénában
Teljesítsd a valkűrök kihívásait, és bizonyítsd rátermettséged a csaták terén az új harci arénákban. Növeld a nehézségi szintet a jobb jutalmak érdekében, miközben új és ismerős ellenfelekkel küzdesz meg a kihívások során.

A Dawn of Ragnarök tartalma:

  • Letöltőkód a Dawn of Ragnarök eléréséhez
  • Egy boríték négy litográfiával: művészeti ábrák az Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarökből

A Dawn of Ragnarök kiegészítő használatához az Assassin’s Creed Valhalla alapjáték megléte szükséges – a csomag ezt nem tartalmaz. A dobozban kizárólag letöltőkód találhaót, lemez nem.

Platform
PS4
Kategória
Akció
Korhatár
18+