ELEKTROMOS ÉTELMELEGÍTŐ- ÉS HORDÓ Adler AD4474 ZÖLD

A termék ára: 7.300 Ft

Cikkszám AD4474 ZÖLD Kategóriák ,
Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Termékleírás

Szereti a meleg ételt, de nem mindig tud rögtön enni belőle? Szívesebben enné meg munkahelyén, de még melegen? Vagy esetleg utazásra menne és szeretni ebédelni egy jót? Az AD4474 a megoldás!
Melegítés
Miután csatlakoztatja az éthordót a konnektorba, az elkezdi felmelegíteni a tartalmát egészen 50 celsius fokig, egészen addig, ameddig nem dönt úgy, hogy elfogyasztja. A magas minőségű hőszigetelésnek és a záró fedeleknek hála az étel még akkor is hosszú időre meleg marad, ha azt kihúzza a konnektorból.
Tároló egyszerre több ételnek
Az ADLER AD4474 1,1 literes kapacitással rendelkezik, ami két étel tárolására alkalmas. Az elválasztónak hála külön tudja tartani ételeit, például főételeket és köreteket. Ezen kívül egy leves tároló is található az éthordóban, amit bármikor kiszedhet és hordozhat külön. A tetején beépített fogantyút helyeztek el a szállításhoz, az éthordóban pedig egy kanál is mellékelve van, mint tartozék.
Szinte nélkülözhetetlen
Az ADLER AD4474 tökéletes választás számos szituációban. Elviheti magával munkahelyre, kirándulásokra, nyaralásokra, hosszú utazásokra, bárhova, ahol szüksége van rá.

Főbb jellemzők
-50 Celsius hőmérsékletig melegíthető
-kapacitás:1,1l
-2 kamrás
-kivehető belső leves rekesz
-biztonsági zárófülek
-gyors felmelegedés
-műanyag kanál a csomagban

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Add meg a keresni kívánt termék nevét

Kérdésed van? Írj nekünk!