FEJHALLGATÓ Philips TAPH805BK/00

A termék ára: 65.715 Ft

Elfogyott

Cikkszám TAPH805BK/00 Kategóriák , ,
Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Termékleírás

Szabályozza a csendet
Fülre illeszthető, vezeték nélküli, aktív zajkioltó fejhallgató
40 mm-es meghajtók, hátul zárt
Fülre illeszkedő
30 órányi lejátszási vagy beszélgetési idő (25 óra bekapcsolt ANC mellett)
Ez a fejhallgató bármilyen utazás során megállja a helyét. Egyetlen feltöltés mindössze 1,5 órát vesz igénybe. 30 órányi lejátszási (vagy beszélgetési) időt kap, ha az aktív zajszűrés ki van kapcsolva, és 25 órányit, ha működik. A két gyors töltési szint, a Villámtöltés és a Gyors töltés további 2 és 6 órányi lejátszási időt biztosít.

Aktív zajszűrés (ANC). Engedje el magát, ne a zenét.
Feledkezzen meg mindenről az aktív zajszűrés segítségével. Egyetlen gombnyomással kizárhatja a vonat vagy a nyüzsgő iroda zaját. Ha éppen úton van, az Éber üzemmód segítségével zenét hallgathat, miközben a külvilágban zajló eseményeknek is tudatában van.

Fejre simuló, állítható fejpánt. Puha fülpárnák.
A tökéletesen hangolt akusztikus neodímium meghajtók a lejátszási listáktól kezdve a podcastokig erőteljes mély hangot és tiszta középtartományú hangzást biztosítanak. A puha fülpárnák a fül teljes felületét lefedik, ezáltal a külső zajokat passzívan szűrik. A fejpánt könnyű, egyszerűen állítható és simulékony, így ez a fejhallgató nem fog a hajába akadni.

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Add meg a keresni kívánt termék nevét

Kérdésed van? Írj nekünk!