GAMING EGÉR Yenkee YMS 3400 PANZER

Cikkszám: YMS 3400 PANZER

8.970 Ft

18 Látagató figyeli ezt a terméket most!
  • Személyes átvétel

Amennyiben termékünk készleten van, úgy még akár a mai napon átveheti üzletünkben

 

  • Fáma futárszolgálat

Feladástól számított 24 órán belül kiszállítjuk

 

  • SZÉP kártyás fizetési lehetőség
  • 14 napos visszaküldési garancia

Termékleírás

AZ ÉV E-SPORTOLÓJA
Egy új Panzer gamer egér vagyok, amelyet mind kezdőknek, mind a legigényesebbeknek terveztek. Nyilvánvaló, hogy a gamer egér a legmagasabb igényeknek is megfelel, ezért a testem robusztus felépítésű, amelynek köszönhetően minden körülmények között biztosítva van a 100% -os funkcionalitás. Mindezt egy ergonomikus testben, amelyet szimmetrikusan terveztek az egér bármilyen fogásához.
FÉNY A SZINT VÉGÉN
A legjobb játékélmény érdekében RGB háttérvilágítással vagyok felszerelve, amelyet pontosan az ötleteid szerint állíthatsz be. Mindent módosíthatsz a számomra testre szabott szoftverben. Az érzékenység megváltoztatása, makrók létrehozása vagy a gombok programozása minden játékos fontos paraméterei. Az A-tól Z-ig történő testreszabás egyértelmű előnyt jelent.
VAS A PROFIK SZÁMÁRA
A belsőm egy pontos PMW 3325IC érzékelőt rejt, amely nagy érzékenységgel, akár 5000 DPI-ig, rendelkezik. Az ultragyors 500 Hz-es reakcióval kombinálva az érzékelő hibátlanul rögzíti az egér mozgását. A műszaki kényelmi lehetőségek listájának végére hagytam a rendkívül tartós Huano 20M kapcsolókat, melyek bármilyen játékfaj rajongóinak megfelelnek.

SPECIFIKÁCIÓ:
Gombok száma 9
Bemenet DC 5V / 100 mA
Csatlakoztatás típusa USB csatlakozó
Érzékelő PMW 3325IC
Felbontás 5000 DPI
Az érzékelés frekvenciája 500HZ
Gyorsulás 20G
A kábel hossza 180 cm
Méretek 125 x 64 x 40 mm
Tömeg 163g