GYÜMÖLCSCENTRIFUGA FRUTELIA + Tefal ZE370138

A termék ára: 19.005 Ft

Elfogyott

Cikkszám ZE370138 Kategóriák , ,
Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Termékleírás

Naponta friss gyümölcsitalok, megerőltetés nélkül!
A Tefal Frutelia + gyümölcscentrifuga tökéletes eredményeket biztosít az összes kedvelt gyümölcsitalának az elkészítésénél és legkönnyebb módja annak, hogy minden nap élvezhesse az egészséges és finom gyümölcsitalok ízét. A széles töltőnyílással ellátott gyümölcscentrifugába nagy gyümölcsdarabok is behelyezhetők. A 350 W teljesítmény, a két sebességfokozat és a pulzáló funkció lehetővé teszi a tökéletes vágást, darálást és turmixolást.

Frutelia + gyümölcscentrifuga: friss és egészséges gyümölcsitalok
Tökéletes, egészséges és finom gyümölcsitalok készítése minden nap. A Tefal Frutelia + gyümölcscentrifugával rendkívül könnyen tökéletes friss gyümölcsitalok készíthetők. A széles töltőnyílással ellátott gyümölcscentrifugába nagy gyümölcsdarabok is behelyezhetők. A 350 W-os teljesítmény, a két fokozatos sebesség és pulzáló funkció segítségével könnyen feldolgozhatja az összes kedvelt alapanyagot. A rozsdamentes acél szűrő nagy teljesítményt és hosszú élettartamot biztosít. A 950 ml-es gyümölcshús gyűjtő edény minden alkalommal megfelelő helyet biztosít az alapanyag részére. Praktikus kompakt szerkezet a könnyű tároláshoz és csúszásmentes talpak a biztonságos használathoz. A Frutelia + kiváló gyümölcscentrifuga a mindennapos használathoz.

Gyors és könnyű eredmény.
Tökéletes gyümölcscentrifuga minden napra. Széles betöltőnyílás nagy vagy egész darab gyümölcsök behelyezéséhez a gyümölcsitalok és kitűnő ízek gyorsabb és könnyebb eléréséhez. <>/p

Kompakt dizájn a maximális kényelemhez
A könnyű tárolás céljából tervezett kompakt dizájn kevesebb helyet foglal el a konyhapulton és a mindennapi használat élvezetté válik.

Extrém nagy teljesítmény és egyszerű kezelés
350 W-os teljesítmény, két sebesség és pulzáló funkció a rendkívüli darálás és turmixolás érdekében, bármely alapanyag esetén.

Könnyű tisztítás
A levehető részek mosogatógépben elmoshatók, így a tisztítás teljesen zökkenőmentes.

Praktikus funkciók
A 950 ml-es gyümölcshús gyűjtő edény minden alkalommal megfelelő helyet biztosít az alapanyag részére, így egyaránt ideális a mindennapi használathoz és vendégek fogadásánál is.

Biztonságos használat és tárolás
A stabil kivitelezés és a csúszásmentes talp tökéletesen használhatók a konyhapulton, a megcsúszás vagy leesés veszélye nélkül. A két ergonomikus easy-lock edényfül egyszerű és biztonságos hordozást biztosít.

Tulajdonságok:

  • Termék típus: Gyümölcscentrifuga
  • Használat: Gyümölcsöknek, Zöldségek
  • Használat: Háztartási
  • Készülékház anyaga: Rozsdamentes acél, Műanyag
  • Tartály anyaga: Műanyag
  • Főbb jellemzők: Csúszásmentes rendszer, Impulzus kapcsoló, Mosogatógépben mosható
  • Teljesítmény: 350 W
  • Sebesség fokozatok: 2
  • Pépgyűjtő kapacitása: 950 ml
  • Cső átmérője: 60 mm
>

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Add meg a keresni kívánt termék nevét

Kérdésed van? Írj nekünk!