JELERŐSÍTŐ Xiaomi MI WI-FI RANGE EXTENDER PRO

A termék ára: 5.900 Ft

Elfogyott

Cikkszám MI WI-FI RANGE EXTENDER PRO Kategóriák ,
Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Termékleírás

Egyszerű WiFi kiterjesztés

Eleged van a ’halott zónákból’? A Mi Wi-Fi Range Extender Pro segíthet neked az egyszerű és gyors hálózati csatlakozásban. Tedd az eszközt közel a routerhez, nyomd meg a bekapcsoló gombot és várj, míg a sárga LED visszajelző elkezd villogni. Olvasd be a QR kódot az alkalmazás telepítéséhez és kövesd az utasításokat a készülék hozzáadása menüpontban. Mikor a visszajelző LED kékre vált, a csatlakoztatás sikeres. Most már egyszerűen kihúzhatod a konnektorból az eszközt és elhelyezheted bárhol a lakásban a jobb jelminőség és lefedettség érdekében. Ilyenkor már nem kell újra beállítani a repeatert.

300 mbps

Megbízható és gyors hálózat hozható létre az erőteljes 802.11n WiFi technológiával.

24 eszköz kezelése

A legjobb teljesítmény érdekében maximum 24 különböző eszköz egyidejű csatlakozása lehetséges.

’Holt zóna’ megszüntetése

Miután vezeték nélkül csatlakozott a routeredre, felerősíti és kiterjeszti a WiFi jelet olyan helyre is, amelyet a router képtelen besugározni.

Egyszerű beállítás

A Mi Home alkalmazás segítségével könnyedén beüzemelhető az eszköz és nagyon kényelmes a routerre való csatlakozás. Még egyszerűbb a művelet Mi router esetén.

Két külső antenna

Két külső antenna továbbfejlesztett csatlakozási technológiával, amellyel megbízható WiFi lefedettséget biztosít az egész otthonodban vagy irodádban.

Flexibilis elhelyezés

Csatlakoztatás után csak húzd ki a konnektorból, és dugd be ott, ahol jobb lefedettséget vagy sebességet szeretnél.

2×2 külső antenna, akár 300 mbps átviteli sebességgel

Adj a WiFi hálózatodhoz további WiFi-jelismétlőket a játékok és a filmnézés felgyorsításához is. A Mi Wi-Fi Range Extender Pro 2×2 külső antennával rendelkezik, hogy az átviteli sebesség elérhesse a 300 Mbps sebességet és a jel stabilabb legyen.

16 egyidejűleg csatlakoztatott eszköz támogatása

Miután csatlakoztattad a routereddel, mindig megbízható kapcsolatod lesz TV vagy a legújabb sorozatok nézéséhez, vagy a boldog emlékek megosztásához a gyerekekkel videóchaten keresztül.

>

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Add meg a keresni kívánt termék nevét

Kérdésed van? Írj nekünk!