NOTEBOOK HÁTIZSÁK Yenkee YBB 1501 NOMAD

A termék ára: 13.580 Ft

Elfogyott

Cikkszám YBB 1501 NOMAD Kategóriák ,
Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Termékleírás

MESSZE VISZ AZ UTAM…
Ismerkedjünk meg – én vagyok a Yenkee lopásbiztos utazó hátizsákja. A legellenállóbb anyagokból készültem, speciális formám pedig a hab a tortán. Feladatom az úti ruházatod, max. 15,6” méretű notebookod, táblagéped vagy más kisméretű elektronikus készüléked szállítása.
URBAN CLASSICS
A városi környezethez kialakított külsőm ideális megoldás azok számára, akik gyakran utaznak, zsúfolt városokban tartózkodnak, tömegközlekedést használnak vagy repülőgéppel repülnek.
A hátizsák zsebeit és cipzárjait leleményesen elrejtették, hogy az esetleges tolvaj ne férjen hozzájuk. Tedd el biztonságosan pénztárcádat, igazolványaidat, pénzedet vagy kártyáidat, mindent, aminek mindig nálad kell lennie.
BIZTOSÍTALAK
Zárj le TSA zárral, ami egy globális biztonsági rendszer. Most ilyen módon lezárhatod a csomagjaidat, megelőzheted a zsebtolvajok és bűnözők okozta kellemetlenségeket, ugyanakkor lehetővé teszed, hogy a biztonsági szervek sérülésmentesen ellenőrizhessék a poggyászodat.
TELEFONNAL AZ ÚTON
Biztosan nagyra értékeled majd a beépített USB töltőcsatlakozót is, amely lehetővé teszi, hogy belülről egyszerűen csatlakoztathasd powerbankodat a telefonhoz. Így megfelelő alternatívája lesz a töltőnek az olyan okostelefon-felhasználó számára, aki mindig elérhető akar lenni, és a telefon használatáról útközben sem akar lemondani. Hátad kényelméről és egészségéről a minőségi párnázású hátrész gondoskodik.

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Add meg a keresni kívánt termék nevét

Kérdésed van? Írj nekünk!