NYOMTATÓ MULTIFUNKCIÓS HP 2720E DESKJET (26K67B)

A termék ára: 24.580 Ft

Cikkszám 2720E DESKJET Kategóriák ,
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás

Termékleírás

Minden, amire csak szüksége van – egyszerű beállítás a HP Smart alkalmazással, problémamentes vezeték nélküli kapcsolat és alacsonyabb tintaköltségek.

Ez a nyomtató dinamikus biztonságot alkalmaz, amely firmware-frissítések által időről időre frissülhet. A nyomtató rendeltetésszerűen kizárólag eredeti HP elektronikus áramkörrel rendelkező kazettákkal használható. A módosított vagy nem a HP által gyártott elektronikus áramkörrel rendelkező kazetták nem biztos, hogy működnek, illetve működés közben leállhatnak.

Minden, amire szüksége van, mostantól egyszerűen használható funkciókkal. Mindennapi dokumentumokat nyomtathat, olvashat be és másolhat, és élvezheti a problémamentes vezeték nélküli kapcsolat előnyeit. Az egyszerű beállítást lehetővé tévő HP Smart alkalmazásnak köszönhetően bármely eszközzel készen áll a munkára.

Ideális olyan otthoni nyomtatófelhasználók számára, akik az intelligensebb és gyorsabb nyomtatást, beolvasást és másolást lehetővé tevő, megbízható és egyszerűen használható technológiai megoldásokat keresnek.

  1. A HP Smart alkalmazással, a kategória legjobb mobil nyomtatóalkalmazásával néhány egyszerű lépésben beállíthatja a nyomtatót okostelefonjáról, majd csatlakozhat és nyomtathat bármely eszközről. A HP Smart alkalmazással ráadásul bárhonnan nyomtathat, másolhat és dokumentumokat olvashat be.
  2. Megbízható kapcsolatra tervezve. Az önvisszaállításra képes, kétsávos Wi-Fi® nagyobb hatótávolságot és gyorsabb, megbízhatóbb kapcsolatot nyújt. Ráadásul egyszerűen, USB-porton keresztül is csatlakozhat.
  3. Az eredeti HP tintapatronokkal kiváló minőségben nyomtathatja ki a mindennapi dokumentumokat és fényképeket. Válassza a nagy kapacitású patronokat, amelyek gyakori nyomtatás esetén jobb ár-érték arányt biztosítanak
Jellemzők:

  • Egyszerű beállítás
  • Megbízható kapcsolat
  • Még egyszerűbb nyomtatás okostelefonról
  • Kiváló minőségű beolvasás, már okostelefonról is
  • Könnyen kezelhető alapfunkciók
Add meg a keresni kívánt termék nevét

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Download crack for free