ROUTER TP-LINK TL-WR802N

A termék ára: 11.990 Ft

Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Termékleírás

Vezeték nélküli Igen
USB csatlakozó Van
LAN
LAN portok száma  1 port
LAN sebesség  10/100 Mbit/s
WiFi
Wi-Fi sebesség 300 Mbit/s
Működési frekvencia  2,4 GHz
Vezeték nélküli szabványok
802.11b
802.11g
802.11n
Biztonság
WEP titkosítás
64 bit
128 bit
152 bit
Biztonsági lehetőségek
WPA
WPA2
PSK
VPN
Tűzfal
DoS
QoS
300Mbps vezeték nélküli N-es nano router.

– 300Mbps vezeték nélküli sebesség ideális video streaming-hez, online játékokhoz, VoIP-hoz
– Zsebméretű ideális otthon és utazás alkalmával használni
– Támogatott a router, jelismétlő, kliens, AP és hotspot üzemmód
– Micro USB csatlakozáson keresztül külső tápellátású, de szükség esetén PC-ről/Laptopról is táplálható az USB porton keresztül
– Könnyű beüzemelés percek alatt

Mi is a TL-WR802N ?

A TL-WR802N-t tabletek, okos telefonok, játékkonzolok és más hordozható készülékek használatára tervezték. Az eszköz, ami micro-USB csatlakozáson keresztül külső tápellátású vagy PC-ről/Laptopról is táplálható az USB porton keresztül, kényelmesen csatlakoztatható az internethez, és megoszthatja azt 300Mbps-os sebességgel egy átlagos méretű szobában. A router apró mérete ideálissá teszi utazásokhoz, és elég erőteljes ahhoz, hogy szinte valamennyi vezeték nélküli felhasználási igényt kielégítsen.

Hordozható és tömör – ideális otthon vagy utazás alkalmával

A TL-WR802N tökletes útitárs bárkinek, akinek szüksége van gyors és könnyen hozzáférhető internet kapcsolatra az utazás során. A hordozható és tömör kialakítás kényelmesen elfér a zsebben vagy a tenyerében. Egyszerűen csak csatlakoztatni kell a hotel szoba Ethernet hálózatához, megadni az alapértelmezett jelszót, hogy máris létrejöjjön egy vezeték nélküli hálózat a helyiségben.

Flexibilis tápellátás – könnyedén útra kelni

TL-WR802N micro-USB csatlakozáson keresztül külső tápellátású vagy PC-ről/laptopról is táplálható az USB porton keresztül. Utazás közben a TL-WR802N-t csatlakoztassa a laptop USB portjához és ossza meg a Wi-Fi hálózatot családjával, barátaival.

Többféle felhasználási lehetőség

A TL-WR802N támogatja a router (alapértelmezett), a jelismétlő, a kliens, az AP és a WISP módot, hogy lehetővé tegyen megannyi vezeték nélküli alkalmazást, ami dinamukus és átfogó Wi-Fi-s élményt nyújt a felhasználónak.

WPA / WPA2 titkosítás

WPA/WPA2 titkosítási szabvány biztonságot nyújt az idegen behatolások ellen.

  • Adatok
>

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Add meg a keresni kívánt termék nevét

Kérdésed van? Írj nekünk!