EDÉNYKÉSZLET 10 RÉSZES DUETTO+ Tefal G732SA55

A termék ára: 71.860 Ft

Cikkszám G732SA55 Kategóriák , ,
Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Termékleírás

Tefal Duetto+ G732SA55
Konyhai edénykészlet

10 részes készlet: lábas 16 cm, párolóedény 16/20/24 cm, edény 22 cm, serpenyő 26 cm

A Duetto+ rozsdamentes acél edény- és serpenyőkészlettel kevesebb időt tölt a konyhában így több ideje marad azokra, akiket szeret! Ezt a kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült konyhai edénykészletet úgy tervezték, hogy sokáig kitartson. A rozsdamentes acél edénykészlet szűrésre alkalmas fedőt és kiöntőcsőrt tartalmaz a gond nélküli, cseppenésmentes kiöntés érdekében. Ezek az edények a praktikus elemeikkel, tartós szerkezetükkel és üveg fedelükkel tökéletesek az ízletes ételeknek az egész család számára történő elkészítéséhez nap mint nap.

A Duetto+ egy sokoldalú, rozsdamentes edény és serpenyő készlet, amely rengeteg, konyhában töltött időt takarít meg Önnek, így ezt az időt azoknak szentelheti, akiket szeret, illetve azzal foglalkozhat, amit szeret! Ez az első osztályú rozsdamentes acélból készült edénykészlet abszolút tartósságot biztosít. Ez a rozsdamentes acél edényszett praktikus kiöntőcsőrrel felszerelt és lábast, edényt, és különböző méretű párolóedényeket tartalmaz. Az összes edény a szűrést lehetővé tevő fedéllel felszerelt, az edényeket pedig az egyik oldalon kiöntőcsőrrel tervezték, amelyen keresztül a forralóvizet leönthetjük a tésztáról, míg a másik oldalon található kisebb nyílások a rizs leszűrésére szolgálnak. Az eredmény a gondtalan főzés és a gyorsabb tisztítás! A belső oldalon elhelyezett, könnyen leolvasható jelzők pontos főzést és kiváló eredményeket biztosítanak. A külső oldalon rendkívül erős, szegecselt fogantyúk találhatók, amelyek hosszú időn át biztonságos tartást garantálnak. A minden konyhába jól illő, elegáns formatervű edényekhez üveg fedők tartoznak, amelyek megkönnyítik a főzés felügyelését. Exkluzív, Tefal Thermo-Signal™ technológia és Titanium X2 tapadásmentes felület (a serpenyőnél), amelyeknek köszönhetően kiváló ételek készíthetők és növekszik az edények élettartama. Az összes típusú főzőlappal kompatibilis Duetto+ rozsdamentes acél edénykészlet és serpenyő azt nyújtja Önnek, amire szüksége van!

Anyag NEMESACÉL
Hőforrás INDUKCIÓ – GÁZ – ELEKTROMOS – KERÁMIA – HALOGÉN
Sütőben is használható IGEN, 250°C-IG (kivéve az üveg fedőket)
Mosogatógépben mosható IGEN
Belső bevonat/kivitel TÜKÖRHATÁSÚ NEMESACÉL
Belső bevonat neve
Külső bevonat/kivitel FÉNYESRE POLÍROZOTT NEMESACÉL
Kiöntőperem IGEN
Nyél típusa Rögzített
Garancia 10 ÉV
Fedő anyaga ÜVEG
>

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Add meg a keresni kívánt termék nevét

Kérdésed van? Írj nekünk!