SZÁJZUHANY Eta 070890000

A termék ára: 20.970 Ft

Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Termékleírás

Hatékony tisztítás
Az ETA Aquacare szájzuhany kifinomult, kíméletes és hatékony módszert kínál a fogak és a fogközi terek tisztítására ultrafinom vízsugárral (0,6 mm-es vízsugár). Ideális kiegészítője a fogkefe használatnak, és felváltja a fogselyemmel történő fogközi helyek tisztítását.
A szájzuhany vízsugárral távolítja el a szennyeződéseket és a baktériumokat az interdentális térből és az ínyvonalból. A fogai nemcsak egészségesebbek és ragyogóbbak lesznek, de hatékonyan szabadul meg a baktériumoktól is, így segít megszüntetni a nem kívánt rossz leheletet.
A tartály térfogata 150 ml, míg felépítése garantálja a könnyű eltávolítást, feltöltést és tisztítást. A szivattyú üzemi nyomása a beállított üzemmódtól függően 2,7–6,2 bar (40–90 PSI) tartományban van. A 100–240 V univerzális feszültség lehetővé teszi, hogy a készüléket nyaralásra vagy üzleti útra is magával vihesse. A zuhany teljes kialakítása az egyszerűségre épül – bárki kicserélheti és felszerelheti a tartozékokat.

Könnyű használat
Az ETA Aquacare szájzuhany a mindennapi szájhigiénéhez igazodik a fogmosás kiegészítéseként. Alkalmas implantátumok, hidak és koronák tisztítására.
Az ON / OFF kapcsolóval egyszerűen be- és kikapcsolhatja, míg fényjelzés figyelmeztet minden változásra – pl. kisülésre, töltési folyamatra, teljes töltésre és a kiválasztott tisztítási módra.
Három tisztítási mód közül választhat: Normál – az egészséges fogak és az íny rendszeres tisztításához, Lágy – kíméletes mód az érzékeny fogakhoz és az ínyhez, valamint a Pulse – az íny gyengéd masszírozásához. Az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően a szájzuhany tökéletesen illeszkedik a kézbe, és a fúvóka teljes 360 ° -os elforgatásának lehetőségével könnyű megtalálni az optimális tisztítási helyzetet bal és jobb kézzel is.
Az Aquacare szájzuhany kiváló minőségű Li-ion akkumulátorral van felszerelve, amely egyetlen feltöltéssel akár 50 perc üzemidőt is elbír. A töltés 18 órát vesz igénybe, melyre a legideálisabb időszak az éjszaka való töltés. Az 1,2 méter hosszú tápkábelnek köszönhetően könnyű megfelelő helyet találni a készülék feltöltésére.

Biztonsági intézkedések
A szájzuhany károsodásának megakadályozása érdekében 2 perc működés után a készülék automatikusan kikapcsol. A konstrukció IPX7 védelemmel rendelkezik, amely véletlen vízbe merülés esetén is védi a zuhanyt. Az állvány beépített tárolóval is fel van szerelve a fúvókák higiénikus tárolásához.

Szájzuhany

  • 3 tisztítási mód (normal, soft, pulse)
  • Működési nyomás 2,7 – 6,2 bar
  • 2 perces időzítő
  • Működési idő 50 perc
  • Li-ion akkumulátor
  • 150 ml kapacitású tartály
  • Tartozékok: 2x fúvóka, töltőállvány
  • Szín: kék

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Add meg a keresni kívánt termék nevét

Kérdésed van? Írj nekünk!