Tefal EDÉNYKÉSZLET 7 RÉSZES DUETTO+ G719S734

A termék ára: 47.640 Ft

Elfogyott

Cikkszám G719S734 Kategóriák , ,
Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Termékleírás

Tulajdonságok:

A Duetto+ rozsdamentes acél edénykészlettel kevesebb időt tölt a konyhában és több időt tölthet azokkal, akiket szeret, illetve azzal foglalkozhat, amit szeret! Ezt a kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült konyhai edénykészletet úgy tervezték, hogy sokáig kitartson. A rozsdamentes acél edénykészlet szűrésre alkalmas fedőt és kiöntőcsőrrel ellátott edényeket tartalmaz a gond nélküli, cseppenésmentes kiöntés érdekében. Ezek az edények a praktikus elemeikkel, tartós szerkezetükkel és üveg fedelükkel tökéletesek az ízletes ételeknek az egész család számára történő az elkészítésére nap mint nap.

Okos, szűrésre alkalmas fedő és kiöntőcsőrrel ellátott edény.
Okosan megtervezett termék, különleges, szűrővel ellátott fedéllel. Az edény a könnyű és gond nélküli kitöltés érdekében kiöntőcsőrrel ellátott.

Szegecselt fogantyúk
Ultra erős szegecsek, robusztus, stabil, rozsdamentes acél fogantyúk a nagyobb biztonságért és a termék hosszú élettartamáért.

Okos és intuitív folyadékszint jelzők
Okos belső folyadékszint jelzők az alapanyagok pontos és egyszerű módon történő adagolásához.

Üvegfedő
Kísérje könnyen és kényelmesen figyelemmel a főzést az elegáns üvegfedőnek köszönhetően.

THERMO-SPOT®
A THERMO-SPOT® hőmérséklet jelző egyöntetű piros színűre változik, amint a serpenyő eléri a főzés megkezdéséhez szüksége ideális hőmérsékletet, ami garantálja az étel tökéletes konzisztenciáját, színét és ízét. A serpenyő segítségével finomra sült, ízletes ételeket készíthet minden nap. 

TITANIUM FORCE tapadásmentes felület: Akár kétszer tovább bírja
A TITANIUM FORCE tapadásmentes felület a titánrészecskékkel erősített, kemény alaprétegnek és a megerősített holografikus rétegnek köszönhetően nagyobb tartósságot, jobb minőséget és nagyobb teljesítményt biztosít.

  • Anyag: nemesacél
  • Hőforrás: indukció – gáz – elektromos – kerámia – halogén
  • Sütőben is használható: 250°c-ig (kivéve az üveg fedőket)
  • Mosogatógépben mosható
  • Belső bevonat/kivitel: tükörhatású nemesacél
  • Külső bevonat/kivitel: fényesre polírozott nemesacél
>

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Add meg a keresni kívánt termék nevét

Kérdésed van? Írj nekünk!