KUKTA Tefal P4705133

A termék ára: 50.270 Ft

Elfogyott

Cikkszám P4705133 Kategóriák ,
Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Termékleírás

The ClipsoMinut’® DUO 2-in-1 Kukta

Még gyorsabb, de továbbra is ugyan olyan hatékony!
A végtelen főzési lehetőségért, maximális könnyedséggel. A ClipsoMinut’® DUO 2in1 Kukta és pároló végtelen opciót kínál és tökéletesre készített fogásokat. Egy sokoldalú edény, mely lehetővé teszi, hogy ínycsiklandó ragukat vagy lassan párolt recepteket készíthessen.  Az expressz funkcióval készítsen kivételes végeredményt rekord gyorsasággal. Élvezze a a fáradstágmentes kinyitást és lezárást egy kézzel, a TEFAL® niytó rendszerének köszönhetően.

The ClipsoMinut’® DUO 2-in-1 Kukta és Pároló biztosítja minden nap a tökéletesre készült, ízletes ételeket kivételes sokoldalúsággal, hogy a család mindig elégedett legyen. Egy gomb egyszerű elfordításával, az intelligens főzési mód választóval eldöntheti, hogy ízletes ragukat, lassan párolt ételeket vagy az expressz beaállítást választaná a tökéletes eredményekért, akár 2x  gyorsabb elkészülési idővel.* Az innovatív rendszer lehetővé teszi, hogy egy kézzel nyithassa és zárhassa a kuktát, míg a tapadásmentes bevonat biztosítja, hogy az edény tisztítása fáradtságmentes legyen. Az extra funkciók tárházával – beleértve az extra vastag, hőleadó edényaljat megnövelt indukciós kapacitással, hogy a főzés gyorsabb lehessen, mint valaha –  fedezzen fel egy sokoldalú 2 az 1-ben edényt, ami végtelen lehetőséget biztosít, ínycsiklandozó eredményekkel. * Összehasonlítva egy standard fazékkal, ugyan attól a gyártótól

2 az 1-ben  Lassú és expressz főzés
Az intelligens főzési mód választónak köszönhetően egy gomb eltekerésével választhat ízletes raguk lassú főzése vagy express gőzölés/főzés között.

Könnyű használat
Az edényt egyszerűen felnyithatja és lezárhatja egy kézzel.

Gyors főzés
Takarítson meg időt az ételek akár 2x gyorsabb elkészítésével. ( Összehasonlítva egy standard fazékkal, ugyan attól a gyártótól)

Egészséges receptek
Akár 80%-kal több C-vitamint őriz meg.* *a ClipsoMinut-tel a hagyományos Tefal® edényben történő brokkoli főzéshez képest.

TEFAL, Világelső a konyhai edények terén.
Csak a Tefal megy el olyan messze, hogy garantálja a tökéletes főzési eredményeket. Még egy ok, hogy a Tefalt válassza. *Független tanulmány 2016-os adatokkal az értékesítés márkánkénti értékével, a konyhai eszközök kategóriájában.

Franciaországban gyártva
Az Ön TEFAL® kuktáját Franciaországban tervezték és gyártották a francia szakértelem és technológia teljes gazdagságával.

Ultra egyenletes főzés
Gyors, egyenletes főzés – még a legbonyolultab receptek esetében is – köszönhetően az extra nagy és vastag edényaljnak. Minden hőforrással kompatibilis, beleértve az indukciót is.

Biztonságos főzés
Öt biztonsági elemből álló rendszer a különösen biztonságos nyomás alatti főzéshez.

Könnyű, tapadásmentes bevonat
Titánium tapadásmentes felület, az ultra könnyű tisztításért és a hosszantartó teljesítményért évről-évre

Honlapunk a felhasználói élmény és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.

Add meg a keresni kívánt termék nevét

Kérdésed van? Írj nekünk!